Nyt væg- og brobeslag til T-profiler

13. maj 2019

Lad os gøre det nemt for dig. Den seneste udgave af vores nyhedsbrev har fokus på vores nye Chicago Metallic™ væg- og brobeslag til T-profiler. Et nyt multifunktions-beslag, som vi har udviklet for at hjælpe dig med nemt at bygge broer og etablere overgange.

Chicago Metallic™ væg- og brobeslag til T-profiler

Chicago Metallic™ væg- og brobeslag til T-profiler

Skab forbindelser

Det nye, brugervenlige væg- og brobeslag gør det muligt at lave små justeringer af skinnepositionen under fastgørelse af den kvadratiske form. Det bliver derfor nemmere end nogensinde før at stabilisere skinnesystemer mod væggen eller et andet T-profil. 

Byg broer

Brobeslaget er perfekt optimeret til vores Rockfon systemer og giver dig mulighed for at nemt at fastgøre dine T-profiler på en lang række plader af forskellig tykkelse og til serviceintegrationer af forskellige størrelse.

Kig med og se for dig selv

Med lanceringen af det nye væg- og brobeslag har vi opdateret to af vores installationsvideoer: Rockfon® System T24 X DLC™ og Rockfon® System T24 X™. I de nyeste versioner af installationsvideoerne kan du samtidig se endnu en vigtig tilføjelse til Rockfons portefølje, nemlig den nye Chicago Metallic™ X-edge kniv.

Tag et kig, og se vores andre installationsvideoer, bl.a. den nye Rockfon® System VertiQ C Wall™

 

Relaterede artikler