Hvad er WELL, og hvorfor har det en betydning?

WELL Building Standard™ version 2 (WELL v2™) er en bygningsplan understøttet af videnskabelig forskning, der gør det muligt for dig at skabe rum, der forbedrer brugernes sundhed og velvære. Dette gøres gennem specifikke designvalg, driftsprotokoller og politikker, der kan give din bygning en bronze-, sølv-, guld- eller platin klassificering.

WELL Building Institute, WELL certification, sustainability,  WELL Building Institute member, WELL video thumbnail
Når f.eks. åbne kontorrum mangler akustisk absorption i loftet, kan medarbejderene blive distraheret af reflekteret lyd. Lofter er ofte den største flade i et rum, hvor højabsorberende materialer bedst kan reducere efterklang og bedre kontrollere taleforståelighed og støjniveau.

Jessica Copper

Chief Commercial officer, International WELL Building Institute

WELL certificering og Rockfon akustikløsninger

For at blive godkendt til en WELL-certificering skal din bygning overholde 10 forskellige koncepter. Disse koncepter har 108 undermål målrettet sundhed, som er med til at beregne den totale score for bygningen. Ved at bruge akustiklofter og vægabsorbenter fra Rockfon opfylder du kravene til 8 ud af 10 WELL koncepter.

Vores voksende partnerskab med det Internationale WELL Building Institut

I november 2020 opgraderede vi vores partnerskab med det International WELL Building Institut til et Key Stone-medlemskab. Dette viser vores forpligtelse til at udvikle og producere produkter og løsninger, der øger værdien, trivslen og produktivitet i alle rum. Vi er stolte over at være tilknyttet de mange andre ambitiøse medlemmer af WELL instituttet, og som deler vores værdier og ønsker for velvære.

Vi er glade for at kunne fagligt udvikle og uddanne vores medarbejdere, så de kan blive WELL Accredited Professionals og kan hjælpe os med at sprede budskabet om at designe morgendagens sunde bygninger.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
well building standard, webinar, rockfon, webinar intro, olga turner

Rockfon WELL Scorecard

 

Se hvordan akustiske loftplader, bafler, flåder og vægpaneler fra Rockfon opfylder WELL krav.

 

WELL keystone member logo, open plan office, table, dialogue, people, plans, meeting
Jylland

Arkitekter, Bygherrer, Akustikere

Bo Jørgensen

Tlf.: 24 28 95 29

E-mail:

Ring
Skriv
Per-Henrik Andreasen Denmark Technical Services DK
Teknisk chef, Nordsjælland, Midt- og Nordjylland, Bornholm, Island

Per Henrik Andreasen

Tlf.: +45 61 89 30 02

E-mail:

Ring
Skriv