Udforsk vores nye grid nyhedsbrev og læs om de seneste nye skinnesystemer

2. marts 2018

I vores GridNews viser vi en række af vores produktopdateringer og nye løsninger, der kombinerer æstetik, fleksibilitet og funktionalitet.

1/2

I den seneste udgave af vores GridNews kan du læse om vores nye skinnesystem Matt White 11, vores nye Rockfon Eclipse® Wall vægabsorbent og vores unikke multifunktionelle væg- og armaturaflastningsbeslag.

Rockfon lancerer nye, Matt White skinnesystem

Det nye skinnesystem fås både i vores T15- og T24 skinner, samt vores vinkelkants- og skyggenotsprofiler. Det er et komplet skinnesystem, der reducerer farveforskel mellem skinner og hvide loftsplader, og som derved skaber et elegant og monolitisk udseende.

Den nye Rockfon Eclipse® vægabsorbent kombinerer akustiske løsninger og designfrihed

Vi udvikler løbende moderne og højtydende akustiske løsninger, hvor den nye Rockfon Eclipse vægabsorbent ikke er en undtagelse. Denne nye, æstetiske og højtydende akustiske løsning vil forbedre rumakustikken og er nem at tilpasse ethvert lokale.

Bringer dig tættere på installationerne

Vores nye 3D-animationsvideoer bringer dig tættere end nogensinde før på installationerne af vores Rockfon Systemer. Du kan se alle detaljerne, så du hurtigt og nemt kan installere vores komplette akustiske løsninger.

Relaterede nyheder