Hvad er Cradle to Cradle Certified®?

Når et produkt er Cradle to Cradle Certified®, er det internationalt anerkendt som et mere sikkert og bæredygtigt produkt, der understøtter den cirkulære økonomi. Produktdesignere, producenter og brands sætter deres lid til Cradle to Cradle Certified®-produktstandarden som en vej til at designe og fremstille produkter, der har en positiv indvirkning på mennesker og planeten, ved at følge deres vigtigste koncepter.

People, Humans, Office, Working,
Certificering
0

af vores produkter er Cradle to Cradle Certified®

cradle2cradle logo for material health

Materialesundhed

Vores produkter har lave VOC-emissioner, overholder de strengeste grænseværdier for indendørs luftemission og indeholder ingen stoffer, der er begrænset af Cradle to Cradle-kravene i de respektive niveauer.

cradle2cradle logo for clean air & climate protection

Ren luft og beskyttelse af klimaet

Rockfons løsninger opnåede Sølv-niveau. Det skyldes, at vi har etableret en langsigtet strategi for vedvarende energi, og vi arbejder på aktivt at reducere vores CO2-udledninger, primært gennem energieffektivitet og teknologiske forbedringer.

cradle2cradle logo for product circularity

Produktcirkulation

Rockfons løsninger opnåede Guld-niveau inden for produktcirkularitet, fordi de er kompatible med genanvendelse på højt niveau, hvilket betyder, at de kan fjernes manuelt og genbruges eller genanvendes.

cradle2cradle logo for water & soil stewardship

Forvaltning af vand og jord

Rockfons løsninger opnåede Sølv-niveau, fordi vi har implementeret bedste praksis for vandbesparelse. Vi har opstillet specifikke mål for vandreduktion, og vi arbejder på at etablere flere afledte projekter med positiv effekt.

cradle2cradle logo for social fairness

Social retfærdighed

Rockfon produkter har fået tildelt Sølv-niveau, fordi de er underlagt et ansvarligt sourcing-program og et adfærdskodeks for vores leverandører.

Som en af de første virksomheder, der vurderede deres produkter i henhold til Cradle to Cradle Certified Version 4.0-pilotstandarden har ROCKWOOL Group påtaget sig en fremtrædende rolle for at demonstrere den kritiske værdi ved i dag at anvende en omfattende videnskabeligt baseret ramme til at drive transformationen og innovationen af produkter, der er skabt til i morgen.

Dr. Christina Raab

Vice President – Strategy, Cradle to Cradle Products Innovation Institute