Hvad er miljøcertificeringsordningen DGNB?

DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) er en tysk bygningsklassificeringsordning, der har forpligtet sig til ved at fremme bæredygtighed ved at vurdere miljøet, folks trivsel og omkostningseffektiviteten. For at gøre en forskel har DGNB skabt en internationalt anerkendt certificeringsmetode, der kan anvendes i forskellige lande og specifikke regionale forhold.

People, Humans, Office, Working,

Hvad betyder det, hvis en bygning er DGNB certificeret?

DGNB certificeringssystemet giver en bred vifte af fordele for brugerne, bygningsejere og investorer, planlæggere, arkitekter og konsulenter. En høj livskvalitet og trivsel er et centralt princip i DGNB-systemet, ligesom bygningens livscyklus og dets driftsomkostninger.

DGNB miljøcertificering bygger på FN’s definition af bæredygtighed, og et byggeri evalueres ud fra seks hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet.

Mid rise wood frame building in Canada

Download fakta om DGNB

 

Download vores faktaark om DGNB for at finde ud af mere om, hvordan vores akustiske lofter og vægpaneler kan hjælpe dig med at få dit byggeri DGNB certificeret.

 

Document cover of factsheet DGNB
Stakeholder, Men, Planning, Building

Har du spørgsmål?

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig.

Relaterede referenceprojekter