order-bucket

Om os

Vi tilbyder akustikløsninger af stenuld til lofter og vægge, som er en hurtig og nem metode til at skabe smukke og behagelige rum.

Hvem er vi?

Rockfon er en del af ROCKWOOL koncernen. Vi er specialiseret i at levere et komplet sortiment af loftsystemer, der kombinerer akustiske loftplader af stenuld med Chicago Metallic skinnesystemer og forskelligt tilbehør.

Vores støjabsorberende loft- og vægløsninger er en hurtig og nem metode til at skabe smukke og behagelige rum. De er holdbare og nemme at installere, beskytter mod støj og reducerer brandspredning – og er samtidig et konstruktivt bidrag til en bæredygtig fremtid.

For at modvirke miljøbelastende rutiner i byggebranchen implementeres der flere og flere projekter og teknologier til håndtering af affaldsmaterialer, f.eks. gennem upcycling. Herved kan brugte materialer omdannes til produkter med kommerciel værdi.
Bæredygtighed
Salgskontorer
0

Med egne afdelinger i mange lande spredt over hele verden har vi et godt udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde de rigtige loftløsninger.

Kontakt os
Produktionssteder
0

Med fabrikker i Nordamerika, Europa og Asien er vores produkter altid lige i nærheden.

Produkter

Bliv en del af ROCKWOOL koncernen

Som en del af ROCKWOOL koncernen kan vi tilbyde spændende jobmuligheder over hele verden. Følg linket for at se alle ledige stillinger i ROCKWOOL koncernen.

rockfon