Naturkraft, Ringkøbing

Ringkøbing byder på det fascinerende oplevelsescenter Naturkraft. Her kan du opleve naturens fascinerende kræfter og få alle sanser i spil – og det er vel netop dét, du har brug for, hvis benene skal strækkes efter en lang køretur?

Vi er sikre på, at Naturkraft leverer en fantastisk oplevelse – og vi er endnu mere sikre på, at du vil nyde oplevelsen i rolige omgivelser med god akustik. Det kan vi faktisk skrive under på, da det er vores flotte Color-all akustiklofter, som sikrer den gode lyd i oplevelsescenteret.

Hvis du lægger vejen forbi Naturkraft, så bemærk den gode akustik. Vi er ret stolte af projektet, og hvis du vil læse mere om det, kan du finde det lige her: God akustik giver naturens kræfter frit spil i ny oplevelsesarena

Ellers kan du hoppe videre over til Naturkraft og finde billetter og åbningstider, så du kan planlægge stoppet til din kør-selv-ferie i Danmark.

DK, Naturkraft, Ringkøbing, Thøgersen & Stouby and landscape architect SLA, Leisure, Museum, Rockfon Color-all, A-Edge, grey

Arboretet, Hørsholm

Vi forlader Jylland og kører videre til ferie på Sjælland. Her skal vi til Hørsholm, hvor vi finder Arboretet. Arboretet er en botanisk have med en unik samling af buske og træer, der blandt andet benyttes til forskellige forskningsprojekter. Så hvis du er til smuk natur – og hvem er ikke det – så er dette et pitstop, du skal tilføje din rute.

Til den botaniske have er der tilknyttet Arboret-husene – og dem har vi en helt særlig kærlighed for. Det er nemlig et projekt, som vi har været tilknyttet. Stemningen fra den smukke, rolige natur er taget med indenfor, hvor vi har været med til at skabe et roligt miljø for ansatte og besøgende. Så lægger du vejen forbi den smukke botaniske have, så kig lige indenfor hos Arboretet, hvor Rockfon Blanka loftplader skaber et lyst og dejligt indemiljø.

Du kan læse mere om projektet med Arboretet her: Prisvindende forskningshus forener æstetik og akustik.

Du kan også blive klogere på den botaniske have her.

DK, Arboretet, Hørsholm, Claus Francke ApS, School, Exterior

Toldboden, København

Turen går videre til Det kære København (en gammel filmreference til de hurtige). København byder på et hav af seværdigheder, og hvis du ikke har været på ferie i København før, kan du finde nogle af Københavns topattraktioner her.

Vores Tour de København skiller sig ud fra de gængse seværdigheder, og er i stedet for steder, vi har en særlig relation til – og vi starter ved Restaurant Toldboden. Hvis du er på bilferie, har kørt i mange timer, og sulten er begyndt at melde sig, så er Toldboden det perfekte pitstop til en dansk frokost. Det kan også være, at du har brug for at slappe lidt af i benene efter at have gået Københavns gader tynde for seværdigheder og oplevelser.

Uanset fortegnet kan du i hvert fald lade batterierne op hos Toldboden og nyde et dejligt måltid i rolige omgivelser. Du kan se restauranten i videoen til højre, høre om Rockfons løsning til at mindske støj på restauranter – og få et glimt af de lækre retter, Toldboden serverer. Du kan også hoppe direkte over og se menuen og bestille bord her.

Movie thumb, Cafe Toldboden, restaurant landing page

Restaurant Møntergade, København

Har du ikke fået stillet sulten helt endnu, så har vi heldigvis endnu en restaurant klar til dig. Restaurant Møntergade finder du – som navnet antyder – på Møntergade i hjertet af København. Restauranten ligger tæt på både Kongens Have og Rosenborg Slot – og er derfor et perfekt pitstop for dig, der ønsker et kulturelt indspark.

Hvis du lægger vejen forbi restauranten, bør du prøve deres imponerende smørrebrød – se udvalget her. Nyd besøget og lad dig inspirere af restaurantens flotte indretningsstil. Vi er særligt imponerede over, hvordan de lyddæmpende akustikplader går i et med indretningen og er blevet en integreret del af designet.

restaurant, child, woman, eating, orange juice, cake wine, cafe, people, family

VW, Rådhuspladsen

Du kan næsten ikke være på ferie i København uden at krydse Rådhuspladsen. Derfor har vi selvfølgelig også en Rockfon-seværdighed i ærmet til dig her. Hvis du har en kærlighed for biler, så er det lige noget for dig.

Volkswagen City Studio ligger nemlig lige ved Rådhuspladsen, og udover bilerne, byder de på et flot indretningsdesign. Her hjælper Rockfon Color-all akustikplader med at holde lydniveauet nede, hvilket er nødvendigt i så stor en hal med ellers hårde overflader. De sorte loftplader bidrager også til udstillingshallens ønskede udtryk og særlige design. Hvis du er interesseret i en samtale om biler, lover vi i hvert fald, at akustikken spiller, så I kan have en uforstyrret og letforståelig samtale. Find studiet her.

VW Showroom in Copenhagen with Rockfon Color-all Black in X-edge

Hotel Riverton, Göteborg

Hvis du skal hvile benene efter den lange biltur eller efter at have vandret rundt for at se Sveriges seværdigheder, så har vi de to helt rigtige pitstop planlagt til dig. Første stop finder du i Göteborg, hvor du med fordel kan tilbringe en nat eller to. Det er på Hotel Riverton, som giver dig muligheden for at koble helt af.

Billedet af Rivertons pool-område giver en lyst til at klappe bærbaren sammen øjeblikkeligt, pakke badetøjet og tage afsted med det samme. Når du tilføjer Riverton som stop på din ferie i Sverige, kan du lige kigge op i loftet og sende en kærlig tanke til vores Rockfon Color-all loftplader, der sammen med Riverton vil skabe en afslappende feriestemning for dig.

Swimming Pool/Spa in Riverton Hotel Gothenburg Sweden with Rockfon Color-all linen colour in E-edge and Chicago Metallic T24 grid in Color-all linen

Brasseri Astoria, Stockholm

Den anden Rockfon-seværdighed, vi har planlagt til dig på din ferie i Sverige, finder du i hovedstaden Stockholm. Her har vi planlagt et stop med lidt godt til ganen til dig hos Brasseri Astoria.

Her er du sikret et dejligt måltid i hyggelige omgivelser, som du kan se på billedet. Det er vores glatte Rockfon Mono Acoustic akustikløsning uden synlige samlinger, der pryder loftet hos Brasseri Astoria, men resten af den hyggelige atmosfære kan vi desværre ikke tage æren for.

Restaurant/Brasserie Astoria in Stockholm Sweden with Rockfon Mono Acoustic

Moss kulturhuset

Vi starter turen med det første kulturelle indspark i byen Moss. Her skal vi til Moss kulturhuset, som byder på et hav at forskellige arrangementer – så der burde være noget til enhver smag.

Hvis du har været på en lang køretur, er det et perfekt pitstop, hvor du kan koble af og nyde en skøn aften. Vi kan i hvert fald love, at du får ro til at nyde forestillingen, da Rockfon Mono Acoustic pryder salene og skaber et akustisk godt miljø.

7 SoS test series thumbnails

Astrup Fearnly Museet

Vi forlader Moss og sætter kursen mod Oslo, hvor vi har hele 3 lokationer klar til dig. Oslo er et perfekt stop på kør-selv-ferien, da det er en skøn by med masse at byde på. Vores første Rockfon-seværdighed er Astrup Fearnly Museet.

Om du er den store kunstfan eller ej, er museet et besøg værd. Vi er meget tilfredse over, hvordan det er lykkedes at implementere Rockfon Mono Acoustic lofter, der flugter med den ikoniske bygnings struktur – og synes at gå i et med væggene. Du kan tage et smugkig på projektet i videoen her på siden, eller læse mere om projektet her, men har du planer om ferie i Oslo, bør du lægge vejen forbi og opleve museet med egne øjne.

Mono Acoustic, museum 2012

Sørlandssenteret, Kristiansand

Turen er kommet til Kristiansand, og nu synes vi, at der skal være plads til lidt shopping. Når man har bilen med på kør-selv-ferie, så er der sikkert plads til lidt feriekøb – og dem kan du med fordel foretage dig i Sørlandssenteret.

Nyd de mange butikker, det fine indretningsdesign og den gode akustik – det kan vi i hvert fald skrive under på, at der er i shoppingcenteret i Kristiansand, hvor der også er opsat Rockfon Sonar loftplader. Når du har shoppet nye forsyninger, har du sikkert brug for en pause, inden kør-selv-ferien skal fortsætte. Derfor har vi et sidste stop i Kristiansand til dig, som byder på ren afslapning.

Hvis du har brug for en overnatning eller to i Kristiansand på din ferie til Norge, så anbefaler vi Scandic Hotell Bystranda. Det er en af vores valgte Rockfon-seværdigheder, der har en kombination af forskellige løsninger til loftet. Hotellet ligger tæt på Bystranda, som navnet lyder. Bystranda er en lavvandet sandstrand med klart, blåt vand og flotte grønne palmer. Stranden oser af feriestemning og er prikken over i’et på en ferie til Norge.

Sørlandssenteret, Norway, Kristiansand, LPO Arkitekter, Veidekke, Thon gruppen AS, Bico Bygg og Innredninger, Erik Burås, CMC 2800, Rockfon System T24 A/E, White, Sonar, X-edge, 1200 x 600 x 22

Oodi Library, Helsinki

Vi har planlagt to pitstop til din ferie i Finland, som begge er i hovedstaden Helsinki. Her har vi en seværdighed i ærmet, som både byder på smuk arkitektur, litteratur og et musikstudie – det er nemlig biblioteket Oodi Library.

Biblioteket tager plads i en unik bygning med flotte former og strukturer. Så udover at nyde bøgerne og musikken, kan du nyde det flotte biblioteks arkitektur og design både udefra og indefra, hvor Rockfon Mono Acoustic skaber et glat design, der følger loftets kurver.

Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu få et kig ind i det smukke bibliotek og læse mere om, hvordan de formåede at skabe et behageligt indemiljø.

FI, Helsinki Central Library Oodi, Helsinki, ALA Architects, Leisure, Rockfon Mono Acoustic, TE-edge, 1200x1200, White, Library

Tripla shoppingcenter, Helsinki

Det andet stop på ferien i Finland, byder på shopping i Helsinkis shoppingcenter Tripla. Om du er til shopping eller ej, synes vi, du skal lægge vejen forbi centeret.

Tripla shoppingcenter har et imponerende design, som vi er stolte af at have bidraget til. Der er blevet brugt forskellige Rockfon akustikplader som Rockfon Mono Acoustic og Industrial Black, fordi der var særlige krav og behov i centeret, foruden et særligt designudtryk, som skulle opfyldes.

FI, Tripla, Helsinki, Arkkitehdit Soini & Horto, Sweco Architects Oy, Retail, Industrial black, A-edge, 1800x1200, Black
1/6

Hotel Llaut Palace, Mallorca

Vi vil gerne tilføje en Rockfon-seværdighed til din ferie til Spanien, og det er på den spanske ø Mallorca, som er et kendt turistmål. Skal du nyde dine solrige sommerdage på øen, kan vi anbefale Hotel Llaut Palace. Mallorca er en skøn ø, hvor du uden tvivl vil nyde din sommerferie, men det 5-stjernede hotel kan med sikkerhed være prikket over i’et til din ferie.

På billedet ser du restauranten på Hotel Llaut Palace, som har en så flot origami-inspireret indretning, der får os alle til at dagdrømme os til Mallorca. Se lige, hvordan Rockfon Mono Acoustic smyger sig om de geometriske former.

Du kan finde flere billeder af denne smukke akustikløsning i vores referencegalleri.

Llauat Palace Hotel,Spain,Mallorca,400 m²,Arantxa Guerrero,Seta Arqutectos,Rockfon Mono Acoustic,TE-edge,white

Vi håber, du får den skønneste ferie i Europa, om du rejser til Spanien eller en af de andre skønne destinationer, vi har nævnt. Nu har du i hvert fald fået forslag til en række nye seværdigheder på ferien, hvor du også kan nyde de flotte akustiklofter, som vi er meget stolte af.

Skulle du blive fascineret af lofterne på en af destinationerne, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med et nyt projekt med det rette akustikloft.

Kontakt os
Error rendering content