Geometrisk bevægelse og fleksibilitet

Også på den spanske ø Mallorca har man på det 5-stjernede Llaut Palace Hotel kæmpet med nogle svære forhold for at bevare visionen om en smuk artistisk designvision. En af de mest udfordrende elementer var at skabe et loft udformet som en omvendt pyramide – inspireret af origami og formens geometri. Loftet skulle give indtryk af geometriske bølger på tværs af alle hotellets fællesarealer. "Vi ønskede at skabe en følelse af lethed – origamiens elementer kommunikerer bevægelse og fleksibilitet og gør rummet større," siger Guerrero.

Arkitekternes origamiinspirerede kunstneriske idé krævede et materiale, som gjorde både lodrette og trekantede former muligt, samtidig med at materialet skulle have en høj lydabsorptionskoefficient, da restauranten, hvor loftet skulle sættes op, er et område med meget trafik. Derudover ønskede man ikke at gå på kompromis med den æstetiske finish.  

Rockfon Mono Acoustic-pladernes tilpasningsevne og elegante materiale gjorde det muligt for Guerrero at opnå et elegant og rent design, som det oprindeligt var hans hensigt.

Sport og fritid

Hotel Llaut Palace

Avenida América 2
07600 Playa de Palma
Spanien

Llaut Palace Hotel

Land:Spanien
Arkitekt:Arantxa Guerrero, Seta Arqutectos
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic
Kant:TE Elegant Render
Dimension:1200 x 1200

Andre cases fra sport- og fritidssektoren