Løs den akustiske udfordring i din indretning med fleksible designs

Velvære og komfort er øverst på agendaen, når snakken falder på indretning. Hør mere om, hvordan du løser den akustiske og designmæssige udfordring til dit næste indretningsdesign.

Rockfon Canva rumdeler til at skabe forskellige zoner

Rockfon Canva rumdeler skaber fleksible zoner i en indretning.

Skab interiørs, der er funktionelle og æstetiske  

Vi ser, at den moderne kontorindretning har velvære i centrum, og det åbner op for den nye tendens, hvor interiøret skal være funktionelt, strategisk og æstetisk tiltalende; et skift fra individuelle til fleksible opdelte rum.

I sådan en ‘human centric’ indretning skabes der en fleksibel arbejdspladsstrategi for medarbejderne. Som resultat heraf skal et arbejdsmiljø tjene flere formål med agile og æstetiske elementer samtidigt med, at de er nemme at rengøre, for at sikre sundhed og hygiejne.  

Når man referer til det ‘åbne kontor’ klinger det oftest med negative og dårlige erfaringer, hvor man havde svært ved at koncentrere sig på grund af forstyrrelser med uønsket støj.  

Med disse stigende dårlige erfaringer, er det vigtigt at gøre ‘god akustik’ centrum i dit design. Det betyder, at den nye type kontordesign skal lette samarbejdet, men i samme grad, skal der fokus på privatlivets fred. 

I Rockfon har vi fokuseret på en langt større tilpasningsevne i vores nye akustiske sortiment, de er modulære, kan tilpasses og er demonterbare. Dette giver designere frihed til, hvordan de skaber akustisk balance med mulighed for at ændre opsætningen, samtidig med en fleksibilitet i en verden, hvor forandring er konstant og omstilling er afgørende', siger Christian Klinge, Innovations Direktør hos Rockfon.   

I den forbindelse har vi udviklet nye akustiske vægløsninger, der fokuserer på velvære, fleksibilitet og tilpasningsevne.   

Nye fleksible og akustiske løsninger skaber balance  

Rockfon® Canva: bringer fleksibilitet ind i dit interiør 

Et kontordesign skal tilpasses til forskellige følelser og funktioner. Sammen med den danske designvirksomhed, Akuart, er Rockfon Canva blevet udviklet; et produkt, der kombinerer æstetik og fremragende lydabsorption for at give dig et moderne statement-design med en fejlfri akustik.  

Et akustisk kunstværk med fleksibilitet

Vores produktchef, Marie Oskarsson fortæller om Canva produktet.

'Canva-produktfamilien har klassens bedste lydabsorption, der skaber et fejlfrit akustisk miljø, hvor folk kan være tilpas, glade og fokuserede. Det perfekte kunstværk med brandmodstand, der giver dig en smart måde at skabe fleksible, feel-good rum'.

Rockfon Canva Office Environment #3

Rockfon® Lamella: kombiner naturlige elementer og akustisk ekspertise 

Rockfon Lamella kombinerer træets skønhed med Rockfons lydabsorberende paneler lavet af stenuld, til at skabe rolige interiør inspireret af naturen. Udvalget af størrelser og træfineroverflade – fra varm gylden til jordnær mørk – giver Lamella dig designfrihed med over 650.000 kombinationsmuligheder i et standardvægmodul.  

'Rockfon Lamella gør det muligt for arkitekter og indretningsarkitekter at specificere meget specifikke designs; i små mængder samt overholde tidsplanen og budgettet. Indtil nu har det været umuligt at skabe unikke designs til relativt små mængder - det tvang kunder til at specificere de samme standardiserede paneler, der bruges til boligmarkedet. Det betød materialer af lav kvalitet: MDF, polyester og ingen designfrihed. Lamella ændrer alt dette - du er i stand til at komponere unikke visuelle rytmer til forskellige rum,' siger Sven van Ool, Rockfon produktchef. 

Rockfon® Senses: tilføj moderne, naturlig tekstur til dine designs  

Vores produktchef, Megan Thorn sætter et ord på vores organiske produkt, og hvor let det er at bringe et stykke af naturen i spil.

Det er meget nemt at inkorporere vores Rockfon Senses i dit design. Udvalget af vores vægpanel fås i et udvalg af fem naturlige overflader – fra friske forårsblomster til sarte nedfaldne blade eller tekstureret alpint hø. Efter at have valgt den overflade, der komplimenterer dit rum, tager installationen kun et par minutter, det er lige så let som at hænge et vægmaleri på væggen. Plug and play. Byd et stykke natur indenfor i dit rum og nyd den ro og afbalanceret atmosfære, som grønne omgivelser tilbyder med klasse A støjabsorberende egenskaber.'

Skab et frisk pust og velvære i dit interiør med Rockfon Senses akustiske vægpaneler. Fremstillet af duftende blomster, græsser og blade fra en alpeeng fanger de naturens taktile skønhed samt uønsket støj. Overfladen er designet med organiske materialer og håndlavet for det perfekte naturlige look, så du kan have det lige så godt med dine designs som de mennesker, der skal nyde dem.  

Senses Close up - Mix