Rockfon® Canva: Statement design med fejlfri akustik

Som moderne, innovative kunstværker, med en akustik i højeste klasse, skaber Rockfon Canva billedskønne designs og rolige arbejdsområder, der maksimerer privatlivets fred og samtidig booster samarbejdet.

rockfon canva

Rockfon Canva med grafisk tryk efter eget valg, og farverne "Eucalyptus" og "Azure".

Byd medarbejderne en varm velkomst på kontoret

Et arbejdsområde bør fremme engagement og skabe inspiration, innovative ideer og drive produktivitet. Designet skal være en holistisk oplevelse; et sted hvor medarbejderen føler sig inkluderet, tilpas, komfortabel og hvor der er en følelse af velvære. Set i lyset af de seneste år og det dertilhørende nye hygiejne fokus, har vi været vidne til en øget bevidsthed om sundhed og velvære på arbejdspladsen.

Medarbejdere er ivrige efter at vende tilbage til kontoret for at samarbejde og arbejde, så længe sundhedsstandarderne er opfyldt. For at imødekomme disse behov, for at rekruttere og fastholde talenter, er det vigtigere end nogensinde for virksomheder at designe kontorer, der centrerer medarbejdere og deres personlige behov. Dette resulterer i fremkomsten af menneskebaserede kontorpladser.

En arbejdsplads med fokus på medarbejderne, deres fleksibilitet og velvære

​Et "human-centric" kontor er en fleksibel arbejdspladsstrategi, hvor medarbejderne er i centrum, som et nyt alternativ til det åbne kontor, hvor arbejdsmiljø designet prioriterer mennesker, velvære og fleksibilitet. De kan tilpasse deres arbejdsmiljø baseret på deres specifikke humør, behov, arbejdsproces og præferencer. Det giver dem mulighed for at vælge mellem en række indstillinger for at lette og understøtte arten af det arbejde, de udfører.

Som følge heraf forstærkede det, de strukturelle ændringer, hvilket forandrede de traditionelle kontorlandskaber til hubs, mindre områder med plads til fællesskab, koncentration og rum for at understøtte en bred vifte af arbejdsstile. Det forventes at arbejdsmiljøet skal være funktionelt, strategisk og æstetisk tiltalende; et skift fra individuelle kontorrum til fleksible dele rum, der allokerer produktive samarbejdsrum. Medarbejderen kan bevæge sig frit rundt på kontoret for at finde det perfekte arbejdssted.

Som et resultat skal interiøret tjene flere formål med tilpasningsdygtige møbler og designelementer til en række funktioner. Møblerne skal helst være solide med antimikrobielle overflader, der er nemme at rengøre for at sikre sundhed og god hygiejne. Det bør også bringe forskellige nuancer ind til at skabe mangfoldige stemninger, hvor farver er et kraftfuldt værktøj til at booste kreativiteten.

Med et stigende antal mennesker, der har dårlig erfaring med åbne kontorlandskab, på grund af mange mennesker og store støjforstyrrelser, er det vigtigt at holde akustik som fokuspunkt i dit design. Det betyder, at selvom kontoret skal lette samarbejdet, skal vi først og fremmest lægge vægt på den enkeltes behov for fred og koncentration. 

Fra privatliv til samarbejde: Rockfon Canva bringer fleksibilitet til dit interiør 

Med nutidens fokus i menneskecentrerede, fleksible og tilpasningsdygtige arbejdspladser, mener vi, at et kontordesign skal være velegnet til forskellige humør, funktioner og brands. Derfor gik vi sammen med den danske designvirksomhed Akuart om at udvikle Rockfon Canva, et produkt, der kombinerer æstetik og klassens bedste lydabsorption for at give dig et moderne statement-design med en fejlfri akustik.

Rockfon Canva er designet som et kunstværk, der giver dig en smart måde at skabe fleksible rum, der føles og ser godt ud. Med ubegrænsede designmuligheder kan du vælge en hvilken som helst nuance fra vores "Colours of Wellbeing"-palet eller skræddersy din egen for at ændre en bestemt stemning eller visuel identitet.

Du har også fleksibilitet til at lege med produktet, da panelerne kan nedstroppes fra loftet, monteres på væggen eller placeres på gulvet.

Den modulære form og aftagelige lærreder giver dig frihed til at kunne bestille et nyt lærred for at genopfriske udseendet, når nye lejere flytter ind eller hvis rummet funktioner ændrer sig.

Canva-produktfamilien har klassens bedste lydabsorption, hvilket skaber et fejlfrit akustisk miljø, der hjælper folk med at præstere bedre, være tilpas, glade og fokuserede på arbejdspladsen. Det perfekte kunstværk med brandmodstand, der giver dig en smart måde at skabe fleksible, feel-good rum. Det har været en fornøjelse at samarbejde med den danske designvirksomhed Akuart om at udvikle Canva-produktlinjen.

Marie Oskarsson

Rockfon’s Produkt manager

Et designelement med innovative, moderne kunstværk og kraftfuld akustik, der skaber billedskønne designs og fredelige arbejdsområder. 

Leg med Canva-porteføljen, eller lav din egen specialdesignede Canva ved at udforske de uendelige designmuligheder. Disse giver et dristigt designelement til dit interiørdesign med indbygget, effekttiv lydabsorbering for en perfekt akustik. 

Med muligheden for nemt at flytte rundt på dem giver Rockfon Canva dig desuden mulighed for at forvandle din arbejdsplads til en samarbejdshub eller en privat arbejdszone på få øjeblikke.

Besøg Rockfon Canva produktsiden for at lære mere