Akustikløsning på væggen bringer landlig idyl til storrumskontor

22. november 2021

Duften af hø og synet af markblomster passer perfekt ind i landskabet hos kommunikationsbureauet AgriKom, der er specialiseret inden for landbruget. Derfor pryder akustik panelerne, Rockfon Senses nu væggen i det åbne kontorlandskab, hvor vægabsorbenten med de tørrede planter på samme tid sikrer god akustik på vægge og øger den landlige fornemmelse.

Et smukt akustisk panel pryder kontoret hos AgriKom

Et smukt akustisk panel pryder kontoret hos AgriKom

1/1

En hyldest til landbruget

Det er den østrigske producent Organoid, der leverer den film af tørrede planter og blomster, som forgrønner Rockfon Senses. Den dekorative film er af topkvalitet og nogle af blomsterne er endda tilpasset i hånden. Hos AgriKom er løsningen valgt i et design med hø og farverige markblomster, der giver en diskret duft:

”Vægabsorbenten er ikke bare med til at forbedre de akustiske forhold i vores åbne kontormiljø. Det er naturlig del af vores hverdag at have faglig sparring henover skrivebordet og tale en masse i telefon”, fortæller Jacob Teilmann Andersen, adm. direktør hos AgriKom. Han fortsætter:

”Udover at lyden er forbedret, er det fedt, at designet inviterer naturen inden for og blender ind med det, vi beskæftiger os med her på kontoret. En bid af naturen er dermed hentet ind i storbykontoret med vægabsorbenten, der nemt kan hænges op på væggen og hermed gør vejen til god lyd kortere.”

Man kan argumentere for at panelerne fremstår som kunst, selvom det faktisk ikke er deres første formål. Men de smukke paneler har en perfekt tykkelse, som får dem til at fremstå smukt, samtidig med at de i alle rum udstråler en god kvalitet og en naturlig ro, når det kommer til materialer og akustisk virkning.

Wallpaper Organoid
1/1
1/1
1/1
Udover at lyden er forbedret, er det fedt, at designet inviterer naturen inden for og blender ind med det, vi beskæftiger os med her på kontoret

Jacob Teilmann Andersen

adm. direktør hos AgriKom
Error rendering content