Integration af lys i akustikplader med X-kant

22. juli 2020

Nu er den perfekte løsning her, som gør det muligt at integrere serviceintegrationer på en elegant måde uden at forstyrre loftets design.

Akustikloft

Lysramme til lofter med X-kant

Perfekt lysramme og serviceintegration med skjulte kanter

Denne lysarmatursramme til akustiklofter er fremstillet til at matche vores akustikloftplader med X-kant. Lysrammen er nem at montere og passer perfekt i et Rockfon skinnesystem. Men vigtigst er det, at den giver en æstetisk og praktisk finish til installationen af et akustikloft med X kanter.

Rammen gør det muligt at lave en nem installation af både lyskilder og andre relevante serviceintegrationer uden at gå på kompromis med det visuelle finish og de skjulte kanter i rummet. Rammen efterlader ingen mellemrum mellem skinnesystemet og Rockfon plader med X kant, hvilket holder dit skjulte skinnesystem glat og lysrammen strømlinet med de akustiske loftplader.

Værd at vide:

  • Den æstetiske designløsning til standard lysarmaturer og serviceinstallationer
  • Flot overgang mellem serviceintegration og X kant loftplader
  • Kan bruges med en lang række standardpærer.

Kompatibelt og funktionelt design

Rockfon X-kant lysrammen er fuldt genanvendelig og fås i to størrelser: 600x600 mm og 625x625 mm og kan installeres enten før eller efter lys- og ventilationsinstallationen. Rockfon X-kant lysramme er kompatibel med en række forskellige standardpærer.

Rockfon X-kant systemer

Vores loftplader med X-kant er elegante akustiske loftplader, som skjuler skinnesystemet de monteres i. Der er to forskellige muligheder: Rockfon® System T24 X DLC™ (https://www.rockfon.dk/produkter/rockfon-system-t24-x-dlc/), som er et dobbeltlagsskinnesystem, der giver ekstra stabilitet og nem installation af større loftplader, samt vores standardskinnesystem Rockfon® System T24 X™ (https://www.rockfon.dk/produkter/rockfon-system-t24-x/).

Her kan du se, hvor let det er at installere begge akustiske loftsystemer samt X-kant lysrammen.

DK, Overformynderiet, Copenhagen, Rørbæk & Møller Arkitekter ApS, Healthcare, Rockfon Sonar, X edge, 1800x600, White, Rockfon System T24 X

Rockfon System T24 X DLC

Dobbelt skinnesystem til design med skjulte skinner. Anbefales til store rum med lav installationshøjde og giver mulighed for fuld demontering af loftplader. For en nem installation af loftplader i store størrelser og med ekstra stabilitet.

A. Enggaard A/S - Ceresbyen 64,Denmark,Aarhus,A. Enggaard A/S,ROCKFON Blanka,X-edge,1200x600,white,Chicago Metallic T24

Rockfon System T24 X

Skinnesystem til design med skjulte skinner. Anbefales til store rum med lav installationshøjde og giver også mulighed for fuld demontering af loftplader.. For en nem integration af serviceinstallationer.

Neutral lysramme i farvestrålende akustisklofter

Vejles nye politiskole rummer undervisningsfaciliteter til både den teoretiske og praktiske undervisning. I det store atrium vælter lyset ind fra store ovenlysvinduer. I de teoretisk klasselokaler og træningsrum er der valgt et loft med X kant og lysarmaturer der giver et godt lys. De kvadratiske rammer giver en fornemmelse af små ovenlysvinduer, der designmæssigt spiller godt sammen med atriummet. Lysrammernes design giver et flot finish med lækre glatte overgange fra akustikplader til lysarmaturer.

Rockfon Color-all® X-kant med X frame lysramme. Politiskolen, Vejle

DK, Politiskolen, Vejle, Erik Arkitekter, Svend Christensen, Education, Classroom, Rockfon Color-all, X-Edge, 600x600, yellow, zoom, close-up

Bløde kurver og minimalistisk løsning

For at skabe et ensartet loftudtryk faldt valget på Rockfon Blanka akustikplader med X-kant. Det skjulte skinnesystem og den flotte integration af serviceinstallationerne giver meget indbydende arbejdsområder. De lyse lokaler og den høje udnyttelse af dagslyset er takket være Rockfon Blanka loftet, der med sin høje lysreflektion trækker ekstra meget naturligt dagslys ind.

Rockfon Blanka med X-kant. Total Upstream, Amerika Plads, København

DK, Mærsk Amerika Plads, PLH Arkitekter, Office, Reception, Open plan office, Rockfon Blanka, X edge, white