Vores skinner og loftplader har fået nye farver

23. marts 2021

I vores seneste udgave af GridNews kan du læse om flotte nye farver i Rockfon Color-all sortimentet, og hvordan de nye farver til vores loftplader kan matches med skinner i samme matte farver for et ekstra flot finish. Du kan også læse om et nyt monteringssystem til Rockfon Eclipse og om et meget lille, men ekstra smart ophæng til skilte.

Da lyset ikke reflekteres på de nye matte, farvede skinner, reduceres genskinnet, og kontrasten mellem akustikpladerne og skinnesystemet reduceres og fremstår mere ensartet.

34 nye farver – til både skinner og plader

Monter det perfekt akustikloft med det nye farvesortiment Rockfon Color-all serien, som tilføjer flotte, matte farver foruden den gode akustik.

De nye farver er nøje udvalgt med det fokus at skulle passe sammen tone i tone eller i samme farveskala. Men endnu bedre er det, at vores skinnesystem har fået samme nye som akustikpladerne. Skinnesystemet kommer i en lækker mat udgave, så loftet får et flot ensartet look - selv med synlige skinner.

På hjemmesiden kan du sammensætte farverne på kryds og tværs og se med egne øjne, hvordan de forskellige farver kan komplementere hinanden. Du kan også læse om baggrunden for de elegante nye farver, bestille farvekort og meget mere.

Læs mere i GridNews

Mix eller match - slip fantasien fri

Ny, hurtig og nem installation af Rockfon Eclipse

Et nyt direkte montagesæt gør det nemmere for dig at hænge vores Rockfon Eclipse flåder op. Montagesættet forenkler processen og gør afstanden til loftet mere præcis.

Rockfon System Eclipse Step 4

Det bliver ikke nemmer at hænge skilte op

Vi har erstattet vores nuværende Chicago Metallic-skilteophæng, som bestod af flere små dele med en komplet løsning, der ikke skal samles. Det sparer dig tid. Se det nye ophæng…

Twist clip with bolt with hole
Error rendering content