Beliggende inden for de historiske mure af den tidligere Raiffeisenbank, summer Wegscheider Kontor af daglige aktiviteter på et moderne kontor. Det betyder summen fra kollegaerne, møder og  et væld af telefonopkald, der sætter sit spor på koncentration og produktivitet. I erkendelse af betydningen af ​​at fremme et fredfyldt og produktivt miljø, satte virksomheden sig en mission for at minimere distraktioner, der opstår fra kollegers samtaler. De forsøgte at mindske lydudbredelsen mellem arbejdsstationer og reducere efterklangstiden, alt imens de integrerede visuelt tiltalende akustiske løsninger i deres moderne interiør.

Frigør kraften og udtrykket med et fængslende design

Et kontordesign skal give den rette stemning, og når man kigger på loftet hos Wegscheiders, der prydes af 51 fascinerende Rockfon Contour® Wave-bafler, gives det stor opmærksomhed i kontoret. Disse elegant udformede bølgeformede bafler er ikke blot funktionelle, men harmonerer og smelter problemfrit ind i rummets overordnede æstetik. Ikke alene har de bemærkelsesværdige lydabsorberende egenskaber, men deres flydende konturer indgyder en følelse af ro og afslapning, der løfter arbejdsområdets stemning til nye højder.

Kontorets transformation rækker ud over loftet. Rockfon® Canva hængende skillevægge har været medvirkende til at give privatliv i åbne arbejdsområder. Der er blevet tænkt over, hvordan farver og materialer skaber et harmonisk visuelt tapet, der ubesværet komplementerer den eksisterende indretning. Hvad angår Rockfon® Senses vægabsorbenter, giver deres organiske materialeoverflader rummene både akustisk og visuel ro, hvilket resulterer i et oase af ro.

En harmonisk fusion af ro og funktionalitet

Wegscheider kontor’s partnerskab med Rockfon har givet transformative resultater. Det har givet anledning til, at minimere distraktioner og optimere lydkvaliteten nyder medarbejderne nu et miljø, der nærer fokus og øger produktiviteten.

Vil du gerne vide mere om de produkter, der er anvendt, udforsk dem her:

Rockfon Contour Wave – det kompromisløse udtryk

Rockfon Canva – en 3i1 løsning med fuld designfrihed til udtryk

Rockfon Senses – bring naturen indenfor med dufte og tekstur

1/12

Wegscheider Contour Wave

Land:Heßdorf-Hannberg , Tyskland
Arkitekt:Kaiser Trockenbau GmbH
Installatør:Kaiser Trockenbau GmbH
Fotograf:Lars Behrendt
Produkter:Rockfon Canva® Frithængende Rumdeler, Rockfon Contour®, Rockfon® Eclipse Customised
Kant:A
Dimension:1760 x 1160

Relaterede ressourcer