Lyst, luftigt og åbent

Et nyt kontordomicil i Aarhus er den tredje af en række bankhuse, Arkitema har tegnet til Danske Bank. Det seks etager høje kontorhus har en kompakt opbygning, som gør det nemt at finde rundt i, og det er let at genkende på de lyse og åbne lokaler. De store vinduer lukker det naturlige dagslys ind, og den luftige indretning skaber en levende atmosfære, hvor det summer af liv.

Akustik højt på dagsordenen

Projektarkitekt Michael Green fra Arkitema tænkte akustikken ind helt fra begyndelsen. "Når du har en bygning, som er meget åben og primært består af åbne kontorlandskaber, er der en naturlig mængde støj," forklarer Michael Green. "Folk taler sammen – i telefon, og når de mødes – og det skaber støj og forstyrrelser, hvis du ikke tænker akustik ind i designet."

For at opnå en behagelig akustik uden at gå på kompromis med bygningens flotte og åbne visuelle udtryk havde Arkitema brug for et akustikloft, der passede godt til deres design. Valget faldt på Rockfon Blanka® på grund af den kridhvide finish og det unikke pladedesign. Loftpladernes design gjorde det muligt for dem at lave et smukt linjeforløb, der får rummet til at syne længere og forstærker følelsen af åbenhed.

Store fordele ved et holdbart og vedligeholdelsesvenligt produkt

Ud over et flot visuelt udtryk ønskede Michael Green et loft, der var nemt at integrere med belysningssystemet, og som ville gøre loftet nemt at vedligeholde på langt sigt. "Holdbarhed er afgørende for et stort og travlt kontordomicil," fortæller Green. "Det er vigtigt, at man kan nedtage og opsætte loftpladerne igen uden at skulle overveje, hvordan pladerne skal vende. Det gjorde Rockfon Blanka til det naturlige valg."

Danske Bank

Jægergårdsgade 101B
8000 Aarhus C

DK, Danske Bank, Aarhus, Arkitema, Office, Rockfon Blanka, E24-edge, E-edge, 1200x600, White, 2890 click, Corridor

Hør Michael Green fra Arkitema udtale sig om akustikken

Som arkitekt synes jeg, Rockfon Blanka® er det helt rigtige valg til indretning af en kontorbygning, på grund af de akustiske og æstetiske egenskaber.

Michael Green

Projektarkitekt, Arkitema

Danske Bank

Land:Danmark
Arkitekt:Arkitema
Fotograf:Svend Christensen
Produkter:Rockfon Blanka®
Kant:A24, E24
Dimension:600 x 600, 1200 x 600

Relaterede referenceprojekter