Et stort byggeprojekt blev gennemført for at udvide skolen og samle eleverne på et sted for første gang. Derfor var valget af materialer og produkter et vigtigt punkt for at kunne opfylde de strenge regler for skolebygninger. Rockfon var medvirkende til at nå dette mål ved at levere indrammede flåder med Rockfon® Tropic™ til klasseværelserne og spisesalen.

Balfour Beatty var hovedentreprenør, med Central Essex Interiors som ansvarlig entreprenør, og tovholder på specifikationen var ”Skolernes design for fremtidige generationer”, der tager højde for energieffektivitet og termisk masse samt akustisk kontrol. Det var nødvendigt med en løsning omkring loftspecifikationen, som kombinerede omkostningseffektivitet med vigtig designæstetik i overensstemmelse med skolens moderne image. Den oprindelige specifikation foreskrev installation af perforerede gipsplader, men efter en tæt dialog med alle involverede parter blev der truffet beslutning om at installere Rockfon produkter.

Rockfons indrammede flåder er fremstillet af stenuld, som gør det muligt for luften at cirkulere frit, samtidig med at der absorberes lyd fra begge sider af pladen. Dette optimerer bygningens termiske masse betragteligt, da brugen af konventionelle, høj-inerti materialer som beton kan påvirke de akustisk egenskaber negativt. Rockfon flåderne giver fuld udnyttelse af de akustiske flåders principper, samtidig med at antallet af øer, der kræves for at opnå de ønskede egenskaber, minimeres.

Derudover tilbyder flåderne ekstraordinær dimensionsstabilitet, selv i op til 100% luftfugtighed. De vigtigste egenskaber vedr. brandmodstand og hygiejne er bedre end andre sammenlignelige materialers med en ikke-hygroskopisk overflade, der ikke giver næring til skadelige mikroorganismer.

"Vi blev introduceret til de nye Rockfon produkter på baggrund af produkternes fordele inden for termiske masse, der vinder stadig stadig interesse. Vi arbejdede tæt sammen med hovedentreprenøren og Rockfon for at designe en loftløsning, som opfyldte alle nødvendige kriterier med hensyn til energi, termisk effektivitet og æstetik."

Walworth Academy

Shorncliffe Rd
London SE5 0DS
Storbritannien

Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:

Walworth Academy

Land:Storbritannien
Entreprenør:Balfour Beatty
Installatør:Central Essex Interiors
Dimension:600 x 600

Andre cases fra uddannelsessektoren