Da Paytrail skulle udvide med et kontor i Tampere, stod Nuan, designbureauet, for at designe og skabe indretningen i tråd med deres kultur og æstetik. De var godt bekendt med hvilken atmosfære og design udtryk, de gerne vil have, da de også har stået for designet af Paytrails hovedkvarter i Jyväskylä. Sanna Laukanaho, Nuans indretningsarkitekt, siger, at der skete en væsentlig ændring i kontorlokalet, da de besluttede sig at bruge en eksponeret betonoverflade: 

“Paytrail ønskede at skabe arbejdspladser, der er i overensstemmelse med virksomhedens brand, understøtter jobbets alsidighed og trivsel samt bruges til en række forskellige formål, herunder teammøder og sociale arrangementer. Vi var allerede bekendt med Paytrails virksomhedskultur, så vi startede med at fokusere på medarbejderne og deres arbejde. Vi arbejdede tæt sammen med Paytrail for at sikre, at hele rummet afspejlede virksomhedens arbejdskultur og samtidig leverede en række forskellige arbejdsstemninger.

Når Rockfon® Canva akustikpaneler bruges som kunstværker 

Paytrails kontor er et af de første steder i Finland, der bruger den nye akustiske løsning: Rockfon Canva. Denne produktlinje spænder fra vægpaneler, gulvskærme til hængende skillevægge, hvilket giver dig mulighed for at skabe fleksible, feel-good interiørs. Derudover har du friheden til at vælge enten fra Rockfon’s 'Colours of Wellbeing' palet med 34 farver, der skaber velvære eller specialdesigne et personligt lærred med dit valg af illustrationer. Dens modulære form og de aftagelige lærreder betyder, at du blot bestiller et nyt lærred for at genopfriske udseendet, når noget ændrer dig.

Paytrail

Hämeenkatu 5
Tampere
Finland

Jeg forestillede mig, at når medarbejderne kiggede på vægpanelerne, ville deres fantasi spire og skabe kreativitet. Der er et kosmisk tema, der går igen gennem hele rummet, hvilket giver mulighed for nytænkning og kreativitet. Farveskemaerne er beregnet til at hjælpe med de aktiviteter, der finder sted i området.

Sanna Laukanaho

Indretningsarkitekt, Designbureau Nuan Oy

Indretningen har fået tilføjet forskellige størrelser af Rockfon Canva i nuancerne Sage, Sandalwood, Concrete, Eucalyptus, Mint og Coral. Der er også blevet anvendt skræddersyede lærreder med grafisk design skabt af Laukanaho selv. Kombinationen af de farverige og mønstrede Canva skaber en unik kunstsamling baseret på Paytrails arbejdskultur. 

"I designprocessen var det afgørende at se på indretningen og dens elements som mere end blot smukke; de skulle også have et praktisk formål. For eksempel ønskede vi rum, der ville booste og opmuntre til social interaktion samt steder til afslapning og komfort. Rockfon Canva understøttede denne vision," tilføjer Laukanaho.

For at forbedre akustikken og skabe en sammenhæng mellem farverne blev der monteret Rockfon Color-all® loftplader i farverne Sandalwood, Sage og Charcoal i kombination med Rockfon Eclipse® loftplader i Eucalyptus, Mint og Sage. 

Installationen er ligesom at hænge et maleri op på væggen 

Rockfon Canva akustikpaneler er ikke kun en smuk tilføjelse til ethvert interiør, men de er også lige nemme at installere. De installeres magen til at hænge et stykke kunst på væggen. 

Jeg blev positivt overrasket over den høje kvalitet af Rockfon Canva. Jeg kan klart anbefale dette til mine andre kunder.

Matti Paananen

MANAGING DIRECTOR, CELTIC-RAKENNUS OY

"Monteringen af Rockfon Canva var yderst problemfri og hurtig. Normalt kræver akustiske vægpaneler et støbningssystem omkring dem, hvilket betyder et besvær med boring, skruning og fastgørelse. Men med Canva var det som at installere et almindeligt maleri på væggen," siger Matti Paananen fra Celtic-Rakennus Oy, som stod for installationen. 

Akustikpanelerne blev først installeret, efter at projektet næsten var afsluttet. Brugerne havde allerede taget pladsen i besiddelse, hvor man derfor kunne hænge Canva op efter hvor medarbejderne sad.  

Matti Paananen fortsætter: "Fordi Canva panelerne er værdifulde og følsomme, anbefaler vi, at du monterer dem så tæt på indflytningsdatoen som muligt. Det eneste snavs, der forårsages af monteringen, er gips eller betonstøv fra borehullet.

Akustikpanelernes look komplimenteres af medarbejderne  

Ifølge Jenni Penna, Paytrail's Market Place Team Lead, er kontoret et åbent rums kontor, hvor Rockfons akustikløsninger er installeret i alle kroge af indretningen. Et åbent kontormiljø kræver god akustik for at fungere tilstrækkeligt. 

"Udseendet af disse akustikpaneler er ikke gået ubemærket hen. Vores medarbejder har komplimenteret udseendet af de dem, vi har valgt til indretningen. De grafiske illustrationer er virkelig iøjnefaldende, men de distraherer slet ikke fra arbejdet. Rockfon Canva paneler passer perfekt ind i omgivelserne og designet, selvom de er beregnet til at absorbere lyd." 

Penna tilføjer, at hvis deres andre projekter med indretning af kontorer har brug for en ny akustisk løsning, vil valget være Rockfon Canva vægpaneler: 

"Jeg er ikke i tvivl om, at en lignende løsning kunne anvendes på vores kontor i Jyväskylä, for eksempel. Det er altid mere interessant, når man får unikke elementer på væggen og ikke kun ensfarvede paneler." 

Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, X
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent - Rockfon® Eclipse, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900
Akustikloft: Rockfon® Eclipse, A, 1160 x 1160
Akustikloft: Rockfon® Eclipse, 1760 x 1160 - Rockfon® Eclipse vægabsorbent, 2360 x 1160
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent - Rockfon Color-all®, A, 600 x 600
Akustikloft: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, A
Akustikloft:

Charcoal AS, 1200 x 600

Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, X
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, X
Akustikloft: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Akustikloft: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A, 1200 x 900 - Rockfon Color-all®, X
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent - Rockfon® Eclipse, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent - Rockfon® Eclipse, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A
Akustikloft: Rockfon® Eclipse, A, 2360 x 1160 - Rockfon Color-all®, X, 600 x 600
Akustikloft: Rockfon® Eclipse, A, 2360 x 1160
Akustikloft: Rockfon Color-all®, X, 600 x 600 - Rockfon Canva® Vægabsorbent
Akustikloft: Rockfon Canva® Vægabsorbent, A - Rockfon Color-all®, X

Paytrail

Land:Tampere, Finland
Arkitekt:Suunnittelemo Oy
Interior designer:Muotoilutoimisto Nuan Oy
Installatør:Sisustus-Nummi Oy, Celtic-Rakennus Oy
Fotograf:Mikko Käkelä
Produkter:Rockfon Canva® Vægabsorbent, Rockfon Color-all®, Rockfon® Eclipse, Rockfon® Eclipse vægabsorbent
Kant:A, As, X
Dimension:600 x 600, 1160 x 1160, 1200 x 900, 1760 x 1160, 2360 x 1160
1/1