Et moderne kontor til en historisk virksomhed

Tr-Inox er en italiensk virksomhed, der producerer ståltilbehør til skibsværftsindustrien. Virksomheden ejes og drives af to brødre, Antonio og Roberto Rizzelli, som overtog ledelsen fra deres far for 15 år siden. I 2019 besluttede de, at det var på tide at give Tr-Inox' kontorbygning en opdatering, så den kunne afspejle virksomhedens værdieL innovation, ambition, kompetence og udfordre standarder. Brødrene hentede arkitekten Rocco de Lentinis ind til at stå for renoveringsprojektet og bad ham skabe et moderne design, der kunne lede Tr-Inox ind i fremtiden.

Akustikkens betydning i en kontorbygning

Rocco de Lentinis visualiserede et rum, der var smukt, elegant, moderne og frem for alt akustisk komfortabelt. Han ville gøre kontoret til et sted, hvor medarbejderne ville være glade for at gå på arbejde. "Akustisk komfort er afgørende på enhver arbejdsplads," fortæller Rocco de Lentinis. "Den er en forudsætning for en større livskvalitet, da vi tilbringer det meste af vores dag på kontoret. Medarbejderne bør ikke blive distraheret af irriterende støj."

Det var en udfordring, fordi huset indeholdt en blanding af mødelokaler og kontorer, hvilket gjorde lydisolering fra rum til rum vigtig for både koncentrationen og diskretionen. Rocco de Lentinis valgte Rockfon Blanka® db 46 akustiklofter på grund af deres høje lydabsorption. De giver et behageligt lydniveau i hvert rum samt en høj lydisolering, som sikrer, at lyden ikke overføres til de tilstødende rum.

Rockfon Blanka: en elegant løsning

Rocco de Lentinis ønskede en moderne loftplade, der passede til hans design, og valgte derfor Rockfon Blanka® med E-kant. "Jeg ville give kontoret et elegant præg, og jeg synes, E-kanten udstråler størst elegance," fortæller han. "Jeg kan også godt lide loftpladens tekstur. Den tilfører kontoret et blødt udtryk – en uformel atmosfære."

Renoveringsprojektet blev afsluttet, så kontoret kunne åbne i oktober 2019. Rocco de Lentinis og medarbejderne hos Tr-Inox var enige om, at loftet oversteg deres forventninger. Men ud over de akustiske egenskaber var en anden uventet fordel, at loftet også lyste kontorhuset op. Rockfon Blanka® har en særlig lysreflekterende egenskab, som trækker det naturlige dagslys ind og reflekterer det videre ind i rummet. Nu kan brødrene hos Tr-Inox og deres medarbejdere gå på arbejde i et elegant domicil, der er lysere, mere behageligt og sundere.

TR-Inox

Via Leonardo da Vinci
73020 Nociglia LE
Italien

Akustisk komfort er afgørende på enhver arbejdsplads. Den er en forudsætning for en større livskvalitet, da vi tilbringer det meste af vores dag på kontoret. Medarbejderne bør ikke blive distraheret af irriterende støj.

Rocco de Lentinis

Arkitekt

Tr-Inox

Land:Nociglia, Italien
Arkitekt:Rocco de Lentinis
Fotograf:Fabrizio Cirfiera
Produkter:Rockfon Blanka®
Kant:E24
Dimension:600 x 600, 1200 x 600

Relaterede referenceprojekter