På hjørnet mellem de små gader, lige i hjertet af København, ligger Restaurant Møntergade. Her kan der nydes lækkert smørrebrød og mange andre lækre retter – baseret på gamle danske/franske madtraditioner med et moderne twist.

Det lyder idyllisk, og det er netop også, hvad det er, når man besøger restauranten i dag – stedet kan på alle måder anbefales. Men for at sikre den optimale oplevelse for kunderne og ikke mindst en indretning, der passede til visionen for restauranten med dets moderne og rolige atmosfære, måtte der en renovering til og der skulle først og fremmest gøres noget ved akustikken.

Akustik og madoplevelser hænger sammen

Ejerne, som tidligere sammen har kørt Restaurant Palægade, vidste fra tidligere erfaring, at akustik er af helt afgørende betydning, når det kommer til deres gæsters oplevelse og nydelse af maden.

Inden overtagelse af Restaurant Møntergade blev restauranten derfor ofte besøgt, og alle spisekroge blev afprøvet – det stod klart, at en renovering med fokus på akustiske løsninger var nødvendig for at få den helt rigtige stemning ved alle borde.

Et smukt, draperet tæppe bølger henover den ene væg som et maleri og interiøret er dansk design. Men interiørets helt store forandring er akustikken. Loftet, som er lokalernes femte væg, er holdt i så neutrale farver som muligt med en hvid, glat og mat overflade. Valget af akustiske loft faldt på Rockfon Mono Acoustic, en akustikpuds med helt særlige egenskaber. Det neutrale design gør at man ikke ligger mærke til lofterne, som blot understreger stemningen.

Med en usynlig elegance er det ikke desto mindre den akustiske loftløsning der netop skaber den helt rigtig akustik, så gæsterne kan nyde det de er kommet for; maden og det gode selskab.

Flere restauranter sætter fokus på akustikken

”Vi ved, at 80% af gæster har forladt en restaurant grundet støj. Det betyder både dårlig omtale blandt kunder og endda hos madanmeldere og det kan nemt resultere i tabt indtjening. Det er noget som vi ser flere og flere restaurantejere har fokus på og derfor oplever vi en øget efterspørgsel på akustiske produkter og løsninger til restauranter”, udtaler Erik Lind, Business Development Manager hos Rockfon.

Hos Restaurant Møntergade har man valgt den mest eksklusive og elegante akustikløsning; Rockfon Mono Acoustic. Vi har også et stort udvalg akustikprodukter som er hurtigere at montere og som ikke nødvendigvis kræver at man holder lukket for at renovere. Vi anbefaler, at du taler med din tømrer og sammen finder den løsning, der passer dig, hvis du er blevet inspireret til at få styr på akustik, til glæde for både kunder og medarbejdere.

Restaurant Møntergade

Møntergade 19
1116 København
Danmark

Vi ved, at 80% af gæster har forladt en restaurant grundet støj. Det betyder både dårlig omtale blandt kunder og endda hos madanmeldere og det kan nemt resultere i tabt indtjening. Det er noget som vi ser flere og flere restaurantejere har fokus på og derfor oplever vi en øget efterspørgsel på akustiske produkter og løsninger til restauranter

Erik Lind

Business Development Manager hos Rockfon

Restaurant Møntergade

Land:København, Danmark
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic

Relaterede casestudier