Aktivitetsbaseret kontordesign, der fremmer trivsel og fleksibilitet

Førsteprioriteten for en arbejdsplads, er at den fremmer produktivitet. For at opnå dette bør indemiljøet omfavne medarbejdernes trivsel og skabe plads til samarbejde. For at fremme dette tog L'Oréal kontakt til indretnings- og arkitekturbureauet Maison Sarah Lavoine for at design af deres nye kontormiljø i Paris, Frankrig.

Det endelige resultat er et imponerende kontorområde, der indeholder flere faktorer for at sikre de optimale arbejdsforhold for deres medarbejdere. Det nye kontordesign tager afsæt i L'Oréals nye koncept "et dynamisk kontor", der giver hver enkelt medarbejder mulighed for at arrangere deres arbejdsdag efter deres behov. Stedet er forbundet, struktureret og organiseret til at imødekomme alle medarbejderes forventninger.

Kontorets aktivitetsbaserede design giver medarbejderne frihed og fleksibilitet til at arbejde, når og hvor de vælger. Dette skaber plads til uformelle møder og udvekslinger mellem medarbejderne og i sidste ende mere innovation, kreativitet, samarbejde og produktivitet. Kontorlokalet er fuldt forbundet med de nyeste digitale teknologier, der gør det muligt for alle at arbejde alene eller med andre i fuld frihed på kontoret i Paris såvel som globalt.

Akustisk ekspertise og smukt design

Fordi design af arbejdsområder er en nøglefaktor for medarbejderes succes og trivsel, blev Rockfon® Mono® Acoustic valgt som akustisk loftløsning til det nye hovedkontor. Den nye campus kaldet "Seine 62" samler omkring 2.000 ansatte over et areal på 48.000 m². Det elegante monolitiske og akustiske loft fra Rockfon har gjort det muligt for bygningen at bevare sin modernitet og sit design, samtidig med at loftet giver en markant reduktion af støj i fællesarealer som restauranten, kontorer eller receptionen.

Bygningen blev udviklet af BNP Real Estate med både “HQE exceptionel” og “BREEAM fremragende” certificering. Dette har gjort det muligt for L'Oréal, ikke kun at skabe et produktivt og sundt arbejdsområde, men også at nå deres ambitiøse miljømål.

Det moderne, digitale og fleksible arbejdsområde skabt med en bred vifte af åbne, modulære og lyse rum danner det perfekte miljø for mere samarbejde, møder og interaktioner. Dette er et stort skridt i retning af et mere dynamisk arbejdsområde for L'Oréal, og i dag arbejder mere end 500 mennesker på "ikke tildelte" arbejdsstationer.

L'Oréal HQ, Paris

41 Rue Martre
92117 Clichy
Frankrig

L'Oréal HQ, Paris

Land:Paris, Frankrig
Arkitekt:DGM et Associés, B&B Architectes
Fotograf:Sylvain Barthelemy
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic
Kant:TE Elegant Render
Dimension:1200 x 1200

Relaterede casestudier