Kontorhotellet får en smuk fornyelse med god akustik

Solutions Rent Coworking Office-bygningen har beliggenhed i den nyrenoverede Raczyński-lejlighed, Warszawa-arkitekturens perle. ""Selvom det har en fuldt funktionel kontorindretning, ligner stilen en hyggelig café eller lejlighed. Elegance og opmærksomhed på detaljer handler om høj kvalitet"" - siger Emilia Wójcicka, designer, der er ansvarlig for indretningen af kontoret.

Ideelle arbejdsforhold

At skabe en stilfuld kontorfællesskabsindretning var en udfordring for designerne. De skulle sørge for ideelle betingelser for arbejdet af konstant skiftende brugere, som har en anden stil og særligt arbejde. Indretningen blev nødt til at være forskelligartet, for at give muligheden for at finde det rette sted at arbejde, tillade fri kommunikation, stimulere kreativitet og inspirere. Derfor er rummene forskellige fra hinanden.

Designbasen af indretningen er blevet en klassisk og tidsløs kombination af hvid, sort og grå, hvilket er blevet beriget med modige farver på væggene i de kreative arbejdsrum, forskellige polstret stoffer, malerier og tæpper. Termoruder og døre er isoleret og væggene er stukdekoreret. Denne indretning er et stilfuldt design med øje for de mindste detaljer.

Minimalistisk akustikdesign

Akustik komfort i konferencerummene var sikret af Rockfon Mono Akustiskloft. Designerne valgte denne løsning på grund af dets minimalistiske design, hvilket passede perfekt til den elegante indretning.

”Akustik produkter, der bruges i indretning, skal opfylde deres behov perfekt, men frem for alt være usynlige og integreret i det plan, de befinder sig i. For mig ser det ud til, at det er det, indretningsarkitekter i Polen og resten af verden stræber efter.” tilføjer Emilia Wójcicka fra The Design Group. "

Solutions Rent Coworking Office

Solutions Rent Coworking Office
plac Stanisława Małachowskiego 2,
00-001 Warszawa,
Polen

Solusions Rent Coworking Office

Land:Polen
Arkitekt:The Design Group
Fotograf:Bartosz Makowski
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic, Rockfon® Eclipse
Kant:A
Dimension:1160 x 1160

Relaterede casestudier