Det internationale konsulentfirma JLL har valgt denne moderne bygning som deres nye hovedkontor, og de planlægger at konsolidere alle sine forretningsområder på adressen. 

Virksomheden leaser i øjeblikket fire etager med et samlet areal på 5.900 m2 til deres 450 personer. I 2020 forventer JLL at bebo 8.000 m2 og have 700 ansatte.

Det ultimative mål for designerne af det nye hovedkontor var at skabe et rum, der er tilpasset forskellige behov og måder at arbejde på. En af de ydelser, som JLL tilbyder, er at udvikle arbejdspladsstrategier. Det er derfor ikke overraskende, at virksomheden har foretaget en komplet analyse af arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, hvilket har muliggjort en perfekt tilpasning af medarbejdernes behov for kontorpladser, samtidig med at deres kommunikation og produktivitet er blevet forøget. 

Selve indretningen har firmaet Tetris stået for, og det er også Tetris, der tidligere har designet interiøret i JLL's kontor i London. Kontoret i Warsaw Spire er imidlertid helt unikt. Designet er inspireret af polsk kultur, kunst og lokale naturprodukter. "Vi valgte elementer, der var karakteristiske for vores land såsom træ eller efterligning af mosskov i konferencelokalet. Indretningen er også inspireret af polske blondemønstre", siger Danuta Barańska, kreativ direktør hos Tetris.

JLL Poland

Warsaw Spire
Plac Europejski 1
00-844 Warszawa
Polen

JLL Office

Land:Polen
Arkitekt:Danuta Barańska, Creative Director Tétris
Produkter:Rockfon Color-all®, Rockfon® Tropic
Kant:D
Dimension:600 x 600, 1200 x 600

Andre cases fra kontorsektoren