Med Rockfon® Mono® Acoustic får du rum der lyder lige så fantastiske, som de ser ud

Design en arkitektonisk triumf med et tidløst monolitisk look og fremragende akustik med Rockfon Mono Acoustic, der kan formes, bøjes og tilpasses din vision.

rockfon mono acoustic

Amsterdam Court House skabte et monolitisk design med Rockfon Mono Acoustic

Et tidløst design har en stærk forbindelse til stedet, omgivelserne og funktioner, så alle elementer harmonerer sammen. Valget af farver, teksturer, former og materialer afspejler og camouflerer rummet med hensyn til omgivelserne og formålet. 

Et arkitektonisk design skabt af bæredygtige materialer for at fremtidssikre interiøret

Arkitektur er en aktiv branche, der er drevet af information, trends, kommunikation og teknologi i deres forskellige interesseområder. Formålet er, at forbedre menneskers liv, og i øjeblikket peger trenden mod mindfulness, velvære og komfort, når der skal designe indendørs miljøer. Hensigten er, at skabe tidløse, åbne, funktionelle og behagelige rum til alle stadier og aktiviteter i et menneskes liv. Med ny teknologi på området byder arkitekturen velkommen til elementer og designtrends med fokus på materialer, konstruktioner og nye strukturer.

Med den store opmærksomhed og bevægelse omkring miljø og klima, bør byggematerialerne have fokus på genbrug og lukkede kredsløb, samtidig med at de skal opnå bæredygtige certificeringer som WELL, LEED, BREEAM - for at nævne nogle få. Desuden fremmer denne miljøbevidste arkitekturtrend et tæt forhold til naturen ved brug af naturlige elementer og materialer hvilket gør, at den også dyrker det tidløse element.

Rockfon Mono Acoustic matchede alle vores forventninger til hotellets nye loft og interiør. Det var vigtigt at få loftet til at fremstå rent og glat på trods af det er en gammel bygning. Dette projekt var et godt første møde med Rockfon Mono Acoustic, og vi har allerede brugt det i flere andre projekter.

Silja Kantokorpi

Indretningsarkitekt hos Fyra Oy
Læs mere om designet på Solo Sokos Hotel Torni

Tidløst design i en moderne kontekst

Moderne industriel stil er en fængslende kombination af de rå indretningselementer med naturligt lys og højt til loftet. Vinklerne, formerne og linjerne er inspireret af traditionelle teknikker; men når de anvendes i en innovationssammenhæng, ser moderne industriel stil ingen grænser for kreativitet. Det harmoniserer rummets funktionalitet og minimalisme, samt maksimerer glamouren og den tidløse skønhed i forskellige former.

Forestillingen om rå elementer af høj kvalitet er fundamentet i det kunstneriske arbejde, mens uregelmæssige, ru og glatte overflader komplementerer indretningen.

De futuristiske arkitektoniske designs forbinder fortiden med fremtiden og sikrer, at den forbliver værdifuld gennem tiden. Derudover er det en stor investering i tid, penge og kræfter, når man designer en ny bygning. Derfor bør dette nye sted være i stand til at komplementere både den nuværende kontekst og de fremtidige applikationer.

Med andre ord bør de arkitektoniske designs kunne værdsættes og værnes om i mange år frem. Bygningens formål kan ændres, men byggematerialerne skal kunne modstå tidens tand.

Rockfon Mono Acoustic - Architectural Selection

De vigtigste muligheder, når man designer tidløs arkitektur

Et arkitektonisk design bør involvere alle fem overflader, hvilket betyder, at et loftdesign også er vigtigt for at skabe en følelse af tidløshed. Et almindeligt hvidt loft kan få et rum til at føles rent og roligt, mens et tekstureret eller mønstret loft kan tilføje varme og karakter.

Det er også vigtigt at bruge naturlige materialer, hvor det er muligt, for at skabe en følelse af organisk velvære og tidløshed. Sten, træ og metal er alle gode valg til dette formål. Rummets materialitet og funktionalitet skal balanceres æstetisk og harmonisk.

Derudover er belysning også en nøgle til at skabe en følelse af uendelighed. Varme lysarmaturer hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære, mens kølig LED-belysning kan give en mere moderne følelse.

Rockfon Mono Acoustic - Architectural Selection

Akustik er en anden vigtig faktor at overveje, når man designer et rum. Dårlig akustik kan få et rum til at føles ubehageligt og støjende, mens god akustik kan gøre det mere komfortabelt at være i.

Stenuld er et fremragende akustisk materiale, der hjælper med at absorbere lyd og skabe et fredfyldt miljø. Den er også brandsikker, hvilket betyder, at den kan bruges i offentlige rum uden risiko for brandspredning. Desuden kan stenuldsloftpaneler hjælpe med at tilføje nogle flere teksturer og visuel interesse til et rum, samtidig med at de forbedrer akustikken.

 

Det er værd at fremhæve, at Rockfon Mono Acoustic yder et enormt bidrag til rummets velvære, ikke kun på grund af en forbedringen af rumakustikken. Mono Acoustic giver for eksempel 87 % lysreflektion og 99 % lysspredning - og forbedrer derved også den naturlige lysdækning.

Frank Winters

Head of Product Management

Fang ånden i dit interiørdesign med Rockfon Mono Acoustic

Klar til at tænke ud af boksen? Tænk Mono Acoustic.

Denne innovative løsning lader dig skabe et signaturlook med fremragende akustik i et enkelt mesterdesign. Fremstillet af organisk, genanvendeligt stenuld, afspejler Mono Acoustic nutidens tidløse designtrends med glatte organiske overflader.

'Det er værd at fremhæve, at Rockfon Mono Acoustic yder et enormt bidrag til rummets velvære, ikke kun på grund af forbedringen af rumakustikken. Mono Acoustic giver for eksempel 87 % lysreflektion og 99 % lysspredning - og forbedrer derved også den naturlige lysdækning. Dette reducerer igen behovet for hård kunstig belysning. Undersøgelser har vist, at jo mere naturligt dagslys du udsættes for i løbet af dagen, jo bedre sover du om natten – så at tilbringe tid i et rum med Rockfon Mono Acoustic har en positiv indvirkning på individuel velvære, ikke kun i bygningen, men også længe efter du er gået,' fremhæver Frank Winters, Head of Product Management hos Rockfon 

Rockfon Mono Acoustic åbner ubegrænsede muligheder for at designe og forme imponerende arkitektoniske lofter med fantastisk lys og fremragende akustik. Monteret fladt, skråt eller buet kan du frit udfolde din kreativitet.

Lad være med kun at lydisolere dine designs, men fremtidssikre dem også. Lad Rockfon Mono Acoustic skabe fleksible akustiske zoner og indretningsdesigns, der kan tilpasses ændringer. Kom i gang ved at besøge Rockfon Mono Acoustic og form dit næste akustiske design med os. 

 

Besøg Rockfon Mono Acoustic produktside for at lære mere