Skab et flydende og åbent interiør med Rockfon Hub

Jesper Wolff
19. oktober 2022

Produkt design manager hos Rockfon, Jesper Wolff, inviterer dig helt ind i maskinrummet hos vores Design & Innovation teamet. Han fortæller hvordan Rockfon Hub blev til en realitet samt hvilke trends og elementer, der har haft indflydelse på udviklingen.

rockfon-hub

Rockfon Hub med farvede plader fra Colours of Wellbeing paletten.

Når en trend skaber fundament for et nyt innovativt produkt

Dagens definition af 'arbejdsplads' og 'lejemål' er ekstremt flydende. Og det faktum, at interiøret ingen rammer har, driver en nye trend med fokus på et mere  multifunktionelt og alsidigt design.

Pop-up-butikker, lejemål, der fungerer som returdepoter for e-handel, og zone-opdelt kontorlokaler, der kan lejes, er alle eksempler på virksomheder, hvor interiøret skal tilpasses til mange formål. Disse levende, flydende rum er normalt designet til at ændre deres form og funktion afhængigt af beboerne – det ene minut en zone for fokus, det næste et åbent rum for samarbejde.

Med denne form for fleksibilitet og alsidighed i tankerne satte Rockfon sig for at designe løsninger til nutidens multifunktionelle interiører. Med en holistisk tilgang ønsker vi at inkludere fremtidens behov for fleksibilitet, så vores løsninger løbende kan imødekomme nye trends, funktionalitet eller beboerbehov.

Det var noget af et designmæssigt vendepunkt. Vi holdt op med at tænke på vores løsninger som 'produkter' og begyndte at se dem som 'platforme'. Og virkningen af det er revolutionerende.

I stedet for et slutpunkt bliver de et udgangspunkt for kunden. Og i stedet for faste bliver de uendeligt flydende.

Hvordan blev Rockfon Hub udviklet?

For at give vores kunder den bedst mulige løsning med hensyn til fleksibilitet, inkluderede vi en bred vifte af designfunktioner, der nemt kan opdateres for et frisk look.

Vi overså ikke en eneste detalje, da vi designede Rockfon Hub – fra flere størrelsesmuligheder til forskellige farveskemaer og flere filtbetræk på øen. Hjørnerne er afrundede for at undgå skarpe vinkler og muliggør montering af enten åbne eller lukkede gardiner. Derudover har du kontrol over, hvor gennemsigtige de er.

Det fantastiske er, at der er utallige muligheder for at kombinere denne platform med andre akustiske løsninger. Desuden er vi i gang med at tilbyde yderligere elementer som forsænket belysning. Dette vil gøre dig i stand til at skabe alsidige, personlige og akustisk lyd miljøer. Se dette multifunktionelle rum!