Fem måder at skabe mere velvære på i boligindretningen

1. september 2022

Finesserne i interiørdesign har utvivlsomt enorme effekter på vores sundhed og velvære. Når vi bruger mere end 90 % af vores tid indendørs, er det tid til at begynde at udforske nogle nøgleelementer, der får os til at føle os afslappede, rolige og glade.

rockfon-design-oplossingen

Rockfon Mono Acoustic hos SEB Bank & Pension, København, Denemarken

Det er meget nemt at inkorporere Rockfon Senses i dit design. Vores vægpaneler kommer i et udvalg af fem naturlige overflader - fra friske forårsblomster til sarte nedfaldne blade eller naturligt alpehø. Efter at have valgt den overflade, der komplimenterer dit rum, tager installationen kun et par minutter, det er lige så nemt som at hænge et vægmaleri på væggen. Inkluder et stykke natur i dit rum og nyd den ro og afstresning, som grønne omgivelser byder på med støjabsorberende egenskaber i topklasse.

Marie Oskarsson

Produkt manager hos Rockfon
1/1
Rockfon Mono Acoustic giver 87 % lysrefleksion og 99 % lysspredning - og forbedrer derved også den naturlige lysdækning i ethvert rum. Dette reducerer behovet for hård kunstig belysning. Undersøgelser har vist, at jo mere naturligt dagslys du udsættes for i løbet af dagen, jo bedre sover du om natten – så at tilbringe tid i et rum med Rockfon Mono Acoustic har en positiv indvirkning på individuel velvære, ikke kun i bygningen, men også længe efter du er gået.

Frank Winters

Head of Product Management, Rockfon
Organisk, funktionel, æstetisk. Du kan få det hele.

Teemu Rekonen

Rockfon Design Team
1/1
Canva-produktfamilien har klassens bedste lydabsorption, hvilket skaber et fejlfrit akustisk miljø, der hjælper folk med at præstere bedre, være rolige, glade og fokuserede på arbejdspladsen. Det perfekte kunstværk med brandmodstand giver dig en smart måde at skabe fleksible, feel-good rum. Det har været en fornøjelse at samarbejde med den danske designvirksomhed Akuart om at udvikle Canva-produktlinjen.

Marie Oskarsson

Produkt Manager, Rockfon
1/1
1/1
1/1
Ydeevnen af vores Eclipse-produkter er simpelthen enestående. Det er op til dig at designe nu. Du kan understrege din virksomheds designkommunikation med at introducere farver på kontoret eller bruge den som wayfinding til at lede dine medarbejdere eller gæster med disse skræddersyede øer. Du har fuld frihed til at designe, som du vil, og jeg kan ikke vente med at se, hvad din kreativitet vil tilføre dit interiør med disse nye muligheder.

Marie Oskarsson

Rockfon Produkt Manager
1/1