Et grønnere og mere bæredygtigt Rockfon

15. oktober 2020

Vi fokuserer på at blive grønnere - gennem energieffektivitet og at gøre vores energiforbrug endnu grønnere er vores miljøprofile for vores akustikplader forbedret med mere end 10%.

Grønne byer med grønne bygninger. Rockfon bliver grønnere

I de senere år har vi alle indset de store påvirkninger, som klimaforandringerne har på vores liv, og hvad det vil betyde for de fremtidige generationer. Vi både spiller en rolle og bærer et ansvar for overgangen til mere bæredygtige fremgangsmåder og processer.

Som en del af ROCKWOOL Group gør vi alt for løbende at fremskynde vores indsats for lavere CO2 aftryk og samtidig bidrage til vores ambitiøse mål om at reducere vores CO2-fodaftryk i alle vores fabrikker med 20% inden år 2030 samt øge vores energieffektivitet.

Vores dokumenterede præstation

Download vores bæredygtighedsrapport for at forstå, hvordan vi arbejder på at nå vores ambitiøse mål.

Hvis du er interesseret i at vide mere om indholdet i Rockfon akustikprodukter, kan du læse mere i vores miljøvaredeklarationer (EPD). Du kan finde dem på vores hjemmeside eller på lokale databaser som EPD Norge, IBU og UL.

EPD er et teknisk dokument, der er verificeret af en tredjepart - det giver dig pålidelige og vigtige oplysninger relateret til vores produkter. EPD'en måler påvirkningen af ​​vores produkter på tværs af forskellige miljø-, ressource- og affaldskriterier.

Vores EPD dækker vores fulde produktsortiment med en produkt skaleringsformel. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam; de vil være i stand til at hjælpe dig med enhver anmodning.

En kvantificeret forbedring

Vi er stolte over, at vi i år har både opdateret vores EPD'er, men vi har også lykkedes med at reducere vores miljøpåvirkning. Vi har forbedret miljøprofilen for vores akustiske plader med mere end 10%, hvilket er dokumenteret i vores EPD'er. Vi har formået at opnå dette gennem vores fortsatte fokus på energieffektivitet og brug af grøn, vedvarende strøm.

Vi overvåger løbende vores miljøpræstationer, og vi prøver altid at sætte vores bæredygtige ambitioner højere, så hold øje med os.

How to make sustainable decisions by using LCA & EPDs

Do you want to know more about how to make sustainable decisions using Life Cycle Assessments and Environmental Product Declarations? Watch this short video to get an overview of the important areas you need to consider when working on your next project.

Watch the video

Sustainability, Building, City, Green
Error rendering content