Rockfon® Mono® Acoustic: Mere end bare et loft

27. marts 2017

Moderne, monolitisk arkitektur opfordrer til stilrene, udtryksfulde flader. Moderne bygningsdesign kræver god akustik, bekvemmelighed og fleksibilitet. Rockfon Mono Acoustic fører den monolitiske arkitektur og det moderne bygningsdesign sammen med forbløffende resultater til følge.

1/4

Den seneste generation af Rockfon Mono Acoustic er mere end et loft – det er en overfladeløsning, designet til at understrege skønheden af monolitisk design, samtidig med at du får en verden af praktiske fordele. Her er blot fem af de mange fordele:

  • Glattere end nogensinde: Det nye puds, som indeholder marmorpulver, giver overfladen en glat og raffineret tekstur, der komplementerer ethvert indretningsdesign.
  • Lysere og mere hvid: Den nye overflade har en lysrefleksion på hele 87 %, hvilket giver et behageligt arbejdsmiljø og ekstremt hvide flader med en L-værdi på 94,5.
  • Til ethvert rum, til ethvert projekt: Rockfon Mono Acoustic kan bruges til både store og små projekter, da det kan monteres som sammenhængende fag, loftflåder eller på vægge. Loftet er ideelt til butikker, kontorer, uddannelsessteder og offentlige områder.
  • Kan formes hvor som helst: Det kan monteres skråt, fladt eller kurvet – på et skinnesystem eller direkte monteret – som loft eller på vægge.
  • Lydabsorption i klasse A (αw: 0,90-1,00): Eliminerer behovet for andre lydabsorberende materialer, og bevarer dit monolitiske design så stilrent som muligt.

Når du benytter vores netværk af certificerede installatører, får du service fra start til slut og teknisk support på stedet, hvilket sikrer din investering i endnu højere grad.

Når dit monolitiske design kræver mere end bare et loft, er det tid til at overveje Rockfon Mono Acoustic.

Relaterede nyheder