Rockfon® Mono® Acoustic: Mere end bare et loft

27. marts 2017

Moderne, monolitisk arkitektur opfordrer til stilrene, udtryksfulde flader. Moderne bygningsdesign kræver god akustik, bekvemmelighed og fleksibilitet. Rockfon Mono Acoustic fører den monolitiske arkitektur og det moderne bygningsdesign sammen med forbløffende resultater til følge.

Shape Your World, Rockfon Mono Acoustic, campaign brochure
Puerto Venecia shopping retail ROCKFON Mono Acoustic TE 2012

Rockfon® Mono® Acoustic installeret i indkøbscenter i Puerto Venecia, Spanien

The Word,United Kingdom,South Shields,1.100m²,Steve Dickson,Senior Director at Faulkner Browns Architects,Daniel Reilly at Reilly Ceiling and Drywall,Ben Clarkson,Group Photographer for Bowmer and Kirkland,ROCKFON® Mono® Acoustic

Rockfon® Mono® Acoustic, der fremstår helt plant uden synlige samlinger, er installeret i The Word, National Centre for the Written Word, South Shields Library, UK

SDU Det Teknologiske fakultet,DK,Odense,C. F. Møller A/S,Bygningsstyrelsen,Svend Christensen,ROCKFON Mono Acoustic

Rockfon® Mono® Acoustic er installeret i det store centrale atrium på Syddansk Universitet.

Den seneste generation af Rockfon Mono Acoustic er mere end et loft – det er en overfladeløsning, designet til at understrege skønheden af monolitisk design, samtidig med at du får en verden af praktiske fordele. Her er blot fem af de mange fordele:

  • Glattere end nogensinde: Det nye puds, som indeholder marmorpulver, giver overfladen en glat og raffineret tekstur, der komplementerer ethvert indretningsdesign.
  • Lysere og mere hvid: Den nye overflade har en lysrefleksion på hele 87 %, hvilket giver et behageligt arbejdsmiljø og ekstremt hvide flader med en L-værdi på 94,5.
  • Til ethvert rum, til ethvert projekt: Rockfon Mono Acoustic kan bruges til både store og små projekter, da det kan monteres som sammenhængende fag, loftflåder eller på vægge. Loftet er ideelt til butikker, kontorer, uddannelsessteder og offentlige områder.
  • Kan formes hvor som helst: Det kan monteres skråt, fladt eller kurvet – på et skinnesystem eller direkte monteret – som loft eller på vægge.
  • Lydabsorption i klasse A (αw: 0,90-1,00): Eliminerer behovet for andre lydabsorberende materialer, og bevarer dit monolitiske design så stilrent som muligt.

Når du benytter vores netværk af certificerede installatører, får du service fra start til slut og teknisk support på stedet, hvilket sikrer din investering i endnu højere grad.

Når dit monolitiske design kræver mere end bare et loft, er det tid til at overveje Rockfon Mono Acoustic.

Relaterede nyheder