Forbedrede Rockfon® Eclipse™ flåder oplyser ethvert rum med ny ekstra-hvid overflade

11. januar 2017

En arkitekts drøm, en spydspids inden for interiørdesign, er smeltet sammen med de for nyligt forbedrede rammeløse Rockfon® Eclipse™ flåder.

Rockfon Eclipse® akustikflåder installeret i et åbent kontorlandskab hos IIH Nordic, København

Rockfon Eclipse® akustikflåder installeret i et åbent kontorlandskab hos IIH Nordic, København

Bring lyset ind

For at understøtte og fremhæve et rums egenskaber, har Rockfon erstattet den nuværende Rockfon Eclipse overflade med den overlegne, ekstra-hvide overflade; Rockfon Blanka®.

Denne værdiskabende ændring skaber en rammeløs flåde der er i stand til at trække dagslyset ind i rummet samtidig med, at rummets akustik forbedres. De forbedrede lysrefleksion og lysdiffusion egenskaber bidrager til energibesparelser ved at udnytte det naturlige dagslys på en mere effektiv måde.

Rockfon Eclipse kommer samtidig med en mere slidstærk overflade pga. de antistatiske egenskaber som Rockfon Blanka overfladen besidder. Det betyder, at Rockfon Eclipse flåder bedre modstår snavs og slidtage, hvilket udvider produktets levetid.

En skarpere fremtoning

Med udskiftningen af den gamle B-kant med en affaset afslutning, kommer Rockfon Eclipse Rockfon Eclipse nu med en skarp, moderne, minimalistisk A-kant, som komplimenterer det samlede visuelle flow i rummet med et underspillet raffinement.

Flåder bliver ofte valgt, når akustisk regulering er nødvendig, men et forsimplet og moderne design er en prioritet. Den forbedrede Rockfon Eclipse modsvarer disse udfordringer med den rene A-kant og elegance i den ekstra-hvide overflade.

Til yderligere forbedring af Rockfon Eclipse designet, er der udviklet et nyt wiresæt, hvilket bidrager til det æstetisk, elegante udseende af den akustiske løsning.

Mængde pr. bestilling

I ønsket om at forbedre din kundeoplevelse, har Rockfon reduceret minimumsmængden af Rockfon Eclipse flåder i en kasse. Tidligere blev Rockfon Eclipse leveret i pakker af fire flåder. Vores sortiment er ændret så det nu også er muligt at bestille 2 stk. pakker.