Indeklimaet har stor betydning for vores sundhed og indlæringen i skoler. Det påvirker vores koncentration, stressniveau og produktivitet, når man opholder sig i et lokale med dårligt indeklima i længere tid. Et godt indeklima skabes af mange forskellige faktorer; vigtigst er lyd, lys og luft. Med andre ord: Omgivelser uden støj, den rette belysning og masser af frisk luft med køling for at sikre den rette temperatur. På Sydmors Skole valgte man at arbejde aktivt med indeklimaet for at skabe de bedste betingelser for eleverne og de ansatte.

Diffus ventilation i akustikloftet var løsningen

Diffus ventilation passer perfekt til skoler og klasselokaler, hvor ventilationsløsningen ikke skal optage al loftshøjden, og hvor både lavt og højt luftskifte ønskes. Her fungerer de akustiske loftplader som et stort indblæsningsarmatur; den friske luft siver langsomt igennem hele overfladen i det nedhængte loft uden synlige indblæsningsarmaturer og sikrer det nødvendige luftskifte helt uden støj og træk.

Rockfon Sonar dæmper støjen

Børn, bevægelse og fysisk aktivitet vil støje. Derfor er det vigtigt at skabe et godt akustisk miljø for de mange elever og lærere på Sydmors Skole. Alle lofter er installeret med Rockfon Sonar E som akustisk løsning. På vægge er installeret Rockfon VertiQ. Begge akustikprodukter har en frontmodstand i Klasse 3, hvilket gør akustikløsninger til både vægge og lofter ideelle til brug i skoler.

Akustiskløsninger fra Rockfon er udelukkende lavet på genanvendeligt naturligt stenuld fliser i den højeste brandklassificering (A1).

Sydmors Skole

Smedebjergevej 61
7980 Vils
Danmark

Sydmors Skole

Land:Vils, Danmark
Arkitekt:Arkitektgruppen Limfjorden ApS
Fotograf:Svend Christensen
Produkter:Rockfon Sonar®
Kant:E24
Dimension:600 x 600

Andre projekter fra segmentet Uddannelse