Der er stigende fokus på miljøkrav i den norske byggebranche, især når det gælder valg af byggematerialer. Selv om der er en hel del BREEAM-godkendte bygninger i Norge, er denne nye kontorbygning på Otto Nielsens Vej det første BREEAM Excellent projekt i Trondheim.

Den nye bygning, der omfatter 9.500 m2, blev åbnet i 2017, og afsluttede den femte og sidste byggefase i et byggeprojekt, der startede i 1970'erne. Alt i alt rummer de fem bygninger, inkl. en parkeringsgarage, 28.996 m2.

Nordic Semiconductor, et firma der har specialiseret sig i Advanced Technology, havde deres hovedkontor i en af de gamle bygninger på Otto Nilsens Vei 12, men havde brug for mere plads. De ønskede derfor en ny bygning til deres hovedkvarter og deres 260 medarbejdere, men da de forventer at vokse i de kommende år, er bygningen designet til at kunne rumme op til 400 ansatte. Nordic Semiconductor har høje krav til deres arbejdsmiljø og fortrolighed, da højteknologi testes og udvikles i deres mini-laboratorier og kontorer.

Arcasa arkitekter i Oslo har været ansvarlig for opførelsen af tre af de fire andre bygninger samt har stået for designet af den sidste bygning. De fire etager i bygningen er næsten identiske og består af kontorlokaler i forskellige størrelser, mødelokaler og et fælles kontor på hver etage. Rockfon Blanka® dB 42 (i vores sortiment nu opgraderet til Rockfon Blanka® dB 43) er installeret på de fleste kontorer. Rockfon® Tropic™ er også blevet installeret i bygningen.

Trondheim office building

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
Norge

Trondheim kontorbygning

Land:Norge
Arkitekt:Arcasa arkitekter
Fotograf:Erik Burås
Produkter:Rockfon Blanka® dB 43
Dimension:600 x 600

Andre cases fra kontorsektoren