Transport- og logistikvirksomheden Ramberg (Norge) har for nylig bygget et helt nyt hovedkontor i Sande i Vestfold. De helt nye lokaler har taget design, farver og indretning til nye højder. Vi har leveret akustiske løsninger fra Rockfon til det 1.200 m2 store kontorareal.

Tilføj farve til kontoret

Farver påvirker os, og vi ser, at det er blevet mere eftertragtet at bruge farver i indretning af kontorer, offentlige bygninger og private hjem. Rambergs nye hovedkontor har taget farver seriøst, og er et godt eksempel på, hvordan farver på et kontor fungerer godt og efter hensigten. Rambergs kontorlokaler består af forskellige farvetemaer med gennemførte nuancer af lofter, vægge og møbler. Rockfon har leveret Color-All akustiklofter i flere forskellige farver, der matcher farvetemaet i de forskellige rum samtidig med, at der kom styr på akustikken.

Matchende farvetemaer i alle rum

Ved indretning af Rambergs nye kontorlokaler er det en prioritet at bruge forskellige farver på lofter, vægge og interiør. Kontorlokalerne består af en bred vifte af farver, hvor mødelokaler og kontorlokaler har hver deres farvetema. Her har spændende farvevalg, der er i tråd med tidens trends, været med til at skabe et miljø, der giver inspiration og skaber trivsel på arbejdspladsen.

Brug lofterne som et æstetisk værktøj

- Til Rambergs nye kontorlokaler har vi leveret et varieret udvalg af farvede lofter fra vores Color All-sortiment. Ekstra stilfuldt er det, at mødelokalerne og de forskellige lokaler har hver deres farvetema. De farvede akustiklofter går hånd i hånd med farverne på væggene, samt de indvendige detaljer som møbler, tæpper og lamper. For eksempel er farvetemaet i kantinen grønt med grønlige farver på lofter, vægge og på stole og lamper. I mødelokalerne har de brugt helt andre farvetemaer, fortæller Bjørn Egge, distriktschef hos Rockfon i Norge.

På Rambergs kontorer har man vovet at eksperimentere med farver, hvor de farvede lofter bliver brugt som et æstetisk redskab.

- Ramberg har taget farver seriøst, og skabt forskellige interaktioner og stemninger i hvert rum. Når man kommer ind i de forskellige rum, får man en rigtig "boost-effekt", og får et helt andet indtryk, end hvis rummene havde været helt hvide. Man kan ikke undgå at blive glad for alle de smukke farver, siger Egge og tilføjer:

- Color-All lofterne limes til loftet bag de tekniske installationer. Det giver en ekstra stilfuld og industriel effekt, især når ventilationsanlægget er malet i samme farve som lofterne. Hele farvekonceptet i de forskellige lokaler er således meget gennemført.

Ramberg

Orhusveien 1
3070 Sande i Vestfold
Norge

1/1

Farver påvirker vores arbejde

Vi ved, at farver kan påvirke alt fra humør til koncentration. Brugen af ​​farver i indretning er derfor vigtig og af stor betydning for både trivsel, komfort og energi på arbejdspladsen.

- Farve er lys, og lys er energi. Derfor er farver energi, der påvirker alt, hvad vi gør. Blandt andet har farver potentialet til at få os til at slappe af, fokusere og få mere energi. Og derfor er det oplagt at bruge farver aktivt i indretningen for at fremkalde følelser og stemninger, siger Sara Garanty, indretningsarkitekt og farveekspert.

Garanty mener også, at hvis man bruger farver mere bevidst i indretningen, er det muligt at designe rum, der gør en reel forskel for brugeren af ​​rummet. Farver kan hjælpe os med at øge produktiviteten, reducere stress eller søvn.

Rockfon har bidt mærke i, at farver bliver mere og mere populære i boligindretning og på lofter.

- Flere og flere arkitekter efterspørger farvede lofter til deres projekter, små som store. Før var det mest hvidt og sort, men nu er det farver, der betyder noget. Farver har den egenskab, at de lyser op på kontorer eller i offentlige lokaler, såsom indkøbscentre og hospitaler. Rambergs kontorer er et godt eksempel på, hvordan de har brugt de rigtige farver på den helt rigtige måde, slutter Egge.

Læs mere om brug af ​​farver og Rockfon Color-All her

Ramberg

Land:Sande, Norge
Produkter:Rockfon Color-all®
Dimension:600 x 600

Relaterede casestudier