Kanalbyen i Fredericia er et helt nyt område, hvor historien kobles med nutiden, og hvor hvor der skal være plads til butikker, boliger og virksomheder i en levende, dynamisk og mangfoldig bydel med plads til alle.

Port House i Fredericia er et moderne og fleksibelt kontorhus direkte ud til Lillebælt, hvor det gamle havneområde omdannes til en moderne bydel med masser af liv. Port House består af 2 bygninger på fem etager. Bygningerne indeholder kontorer, fælles reception, et mødecenter samt en kantine.

Udviklingen går stærkt

I Fredericia går udviklingen stærkt med den nye og bæredygtige bydel tæt på bymidten og med havnefront ud til Lillebælt. Det giver nogle helt unikke muligheder for både borgere og brugere. Her er Port House et spændende nybyggeri på i alt 8.000 m2 til kontorer, hvor der er udlejning til virksomheder, som ønsker et fleksibelt kontor med fælles mødelokaler, reception og kantine. Og så skal man ikke glemme den fantastisk udsigt over Lillebælt fra både kontorerne og tagterrassen.

Gennemtænkt akustik i indretningen

”Akustik er altid et centralt element i et kontorbyggeri, og selvfølgelig også i Port House, udtaler Key Account Manager Steffen Meldgaard og fortsætter ”Her har man valgt et akustikloft, Rockfon Sonar, der med dens kerne af stenuld dæmper lyden maksimalt og derved giver et godt akustisk arbejdsmiljø”. Den hvide overflade på akustikplader sikrer god udnyttelse af dagslyset og giver et flot, hvidt interiør.

Der er valgt et Rockfon loftsystem med E-kant. Det betyder, at skinnerne til det nedhængte akustikloft er halv-synlige og lidt tilbagetrukket fra de enkelte loftplader. Det giver et elegant udtryk, hvor akustikpladerne er mere fremtrædende end ved andre loftdesign. Resultatet er et moderne udtryk i indretningen med hvide akustikplader og et lyst interiør.

Port House

Vendersgade 74,
7000 Fredericia,
Danmark

Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:
Akustikloft:

Port House

Land:Fredericia, Danmark
Dimension:600 x 600

Relaterede projekter