Arkitekt Bryant Priest Newman (BPN) foreskrev Rockfons monolitiske akustikløsning i de nye undervisningslokaler. Phill Shepherd, RIBA arkitekt hos BPN Arkitekter, forklarer hvorfor: ”Udfordringen var at finde et produkt, som havde det rene, æstetiske udseende, som et pudset loft har, samtidig med at loftet opfyldte de høje akustiske produktkrav, der er til store undervisningslokaler. Rockfon® Mono® Acoustic besidder disse egenskaber og kan næsten ikke skelnes fra resten af de traditionelle gipslofter”.

Lofterne er monteret i undervisningslokaler og i dramalokalet. Lokalerne er designet til at have rene linjer med skarpe detaljer og lofter, der følger den bølgende tagform.

Et standard nedhængt loft ville ikke fungere her. Rockfon® Mono® Acoustic-systemet kan uden besvær monteres på en hvilken som helst overflade, uanset om den er skrå, plan eller buet. Produktet kan installeres direkte under det eksisterende loft, eller det kan monteres i en skinne. Det færdige resultat er et elegant, monolistisk akustikloft, der udlever arkitektens moderne, minimalistiske vision. 

Pacy og Wheatley er certificerede Rockfon® Mono® Acoustic-installatører, og de monterede ca. 500 m2 lofter på gymnasiet. Arbejdet blev færdiggjort til tiden og inden for budgettet. Direktør Craig Wheatley er begejstret for resultatet: ”Vi installerede loftet med minimal forstyrrelse af klienten. Rockfon® Mono® Acoustic er et førsteklasses produkt, som giver den akustiske kontrol, der er nødvendig for at skabe en rolig og fredelig atmosfære for såvel de ansatte som de studerende i mange år fremover”.

Rockfon® Mono® Acoustic er monteret i laboratorier og grafiske rum, og fortsætter således det moderne, minimalistiske design i disse områder. I skoler og på gymnasier stilles der store krav til akustik specielt med hensyn til taleforståelighed. Rockfon® Mono® Acoustic har den højeste lydabsorptionsklasse (klasse A) for at reducere efterklangstiden, hvilket er med til at give et fremragende undervisningsmiljø.

Brandsikkerhed spiller også en vigtig rolle på skoler og gymnasier. Alle Rockfons produkter overstiger de europæiske brandsikkerheds standarder. Rockfon® Mono® Acoustic har opnået brandsikkerhedsklasse A2. 

Rockfon® Mono® Acoustic er velegnet i moderne, åbne områder samt i mere begrænsede og traditionelle områder. Produktets fleksibilitet ved installation og dets gode akustiske egenskaber gør det velegnet i både nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er en moderne løsning, som ikke forstyrrer den oprindelige arkitektur i historiske bygninger.

Installation af Rockfon® Mono® Acoustic-loftsystemet skal udføres af en uddannet og certificeret installatør. 

Uddannelse

King Edward VI College

Stourbridge
West Midlands, DY8 1TD

King Edward VI College

Land:Storbritannien
Arkitekt:Bryant Priest Newman (BPN)
Installatør:Pacy and Wheatley, certifierede Rockfon® Mono® Acoustic-installatører
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic
Kant:TE Elegant Render

Andre cases fra uddannelsessektoren