Ved Københavns hovedbanegård ligger den gamle, smukke bygning, som tidligere var postkontor og som nu er blevet ombygget til Hotel Villa, et moderne luksushotel. Et hotel, der på smukkeste vis forener den gamle historie i bygningen med moderne design passende til et hotel i luksusklassen.

Når man går over broen ved Tietgensgade og Bernstorffsgade ser man facaden på det gamle, smukke postkontor, og når man går gennem dørene forstår man den fantastiske transformation det har været. At skabe et luksushotel på 25.000 m2 med 390 værelser med rammerne fra et gammel og nedslidt postkontor. Transformationen består blandt andet i hævede gårdrum, grønne haver og en pool på taget.

Lofterne er tænkt ind i indretningen

Hotel Villa er ikke et klassisk luksushotel i gængs forstand. Derimod her der et tydeligt udtryk af nordisk design med eksklusive møbler og et farvevalg i dæmpede, eksklusive nuancer. Det gælder alt lige fra de brede gangarealer, de velindrettede værelser til det smukke konferenceområde og de hyggelige restauranter. Alle steder er loftet taget med i designet og indretningen – loftet er brugt som en aktiv, kreativ flade for at skabe et komplet miljø og indretning.

Konferencerum med akustikplader giver en eksklusiv indretning

Når man opholder sig i konferenceområdet, er det helt tydeligt, at der er arbejdet aktivt med lofterne som en del af indretningen. Både som lyddæmpende materialer og som designelement. De smukke felter fremstillet af Rockfon Blanka® akustikplader i standardstørrelse og samspillet med de diagonale lister, giver en følelse af luksus og eksklusivitet, samtidig med at der er en behagelig dæmpet lyd i både mødelokalerne og gangområderne.

Farvede lofter giver ro

I gangarealer har man valgt at arbejde med de grå nuancer på vægge, på gulve og på loftet. På den måde kompliterer alle overfladerne hinanden og skaber en sammenhæng. De grå loftplader er fra Rockfon Color-all® linien, hvor akustik og farver går hånd i hånd. ”Vi synes, det er spændende, at arkitekterne har valgt en farvet løsning”, udtaler Specification Manager Finn Jørgensen og fortsætter ”det er altid sjovt at opleve, hvordan farver arbejder sammen, og at vores løsninger skaber værdi både visuelt og lydmæssigt”.

Hotel Villa Copenhagen

Tietgensgade 35-39,
1704 København,
Danmark

Det er altid sjovt at opleve, hvordan farver arbejder sammen, og at vores løsninger skaber værdi både visuelt og lydmæssigt.

Finn Jørgensen

Specification Manager, Rockfon

Hotel Villa Copenhagen

Land:Danmark
Produkter:Rockfon Blanka®, Rockfon Sonar®
Kant:X
Dimension:600 x 600, 2400 x 600

Relaterede projekter