På Building Green i Forum mødes leverandører til dansk bæredygtigt byggeri med arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, og selvfølgelig var Rockfon med igen i 2021. Her bliver man klogere på bæredygtigt byggeri ved at vælge de rigtige byggematerialer, der både er holdbare og bæredygtige og sammen finde grønne løsninger til det bæredygtige byggeri.

Vores projektrådgiver Bo Jørgensen afholdt foredrag for arkitekter om det bæredygtige byggeri og hvordan man vælger bæredygtige materialer inden for akustik og indeklima. Især med fokus på, hvordan man med hjælp akustiklofter i stenuld kan skabe et bæredygtigt byggeri, og hvordan indeklimaet på kontorer og i skoler kan forbedres markant med akustiklofter af stenuld.

Godt indeklima er andet end blot temperaturen

I dag tilbringer 90 % af vores tid indendørs, så derfor sætter vi fokus på indeklimaet. Indeklima handler om andet end blot temperatur, og hvor den rigtige mængde af lys, det rigtige akustikmiljø og masser af frisk luft uden træk er nogle af de vigtigste faktorer for at skabe det gode indeklima.

Akustiklofter er mere end blot akustik

Lofter spiller en vigtig brik i spillet om det gode indeklima. Med Rockfon lofter af stenuld kan man sprede dagslyset, så lyset trækkes længere ind i bygningen, og man kan anvende diffus ventilation for at sikre det rigtig flow af frisk luft uden træk.

Sustainability, Building, City, Green

Rockfon taler om bæredygtige byggematerialer. Se foredrag fra Buidling Green.

Foredrag fra Building Green i Forum med projektrådgiver om bæredygtigt byggeri, certifikater og valg af bæredygtige akustiklofter i stenuld. Rockfon loftplader er cradle to cradle certificerede.

1/1

Bo Jørgensen

Bo Jørgensen arbejder som projektrådgiver og akustikambassadør hos Rockfon.

Her hjælper han arkitekter, indretningsarkitekter og bygningsejere til at fokusere på vigtigheden af lyd, støj og akustik, og hvilken indflydelse akustik har på vores sundhed, arbejdsglæde og velvære.

Bo har en stor viden om bæredygtighed i byggebranchen, og hvordan man træffer det bæredygtige valg med hjælp af EPD og i forhold til de enkelte byggeforordninger som LEED, BREEAM og DGNB.

contact person, sales representative, profile and map, central jutland, bo jørgensen, DK