Building Green i København mødes leverandører til dansk bæredygtigt byggeri, og selvfølgelig var Rockfon med. På Building Green kan man blive klogere på bæredygtigt byggeri og arkitektur og finde grønne løsninger til det bæredygtige byggemiljø.

Vores akustikambassadør Finn Jørgensen afholdt virtuelt seminar for arkitekter om akustik, indeklima og bæredygtighed. Hvordan man kan skabe et bæredygtigt byggeri med akustiklofter i stenuld, og hvordan indeklimaet på kontorer og i skoler kan forbedres markant med akustiklofter af stenuld.

Godt indeklima er andet end blot temperaturen

I dag tilbringer 90 % af vores tid indendørs, så derfor sætter vi fokus på indeklimaet. Indeklima handler om andet end blot temperatur, og hvor den rigtige mængde af lys, det rigtige akustikmiljø og masser af frisk luft uden træk er nogle af de vigtigste faktorer for at skabe det gode indeklima.

Akustiklofter er mere end blot akustik

Lofter spiller en vigtig brik i spillet om det gode indeklima. Med Rockfon lofter af stenuld kan man sprede dagslyset, så lyset trækkes længere ind i bygningen, og man kan anvende diffus ventilation for at sikre det rigtig flow af frisk luft uden træk.

Building Green, Speaking Event, Finn Jørgensen

Seminar på Building Green

Se seminar on demand

1/1