Rockfons hovedkontor er den første kontorbygning i Danmark, der opnår WELL Certified™ platin

23. november 2023

Rockfon er stolte over, at have opnået WELL-certificering på platin niveau for sit 3448 kvadratmeter store hovedkvarter i Hedehusene, Danmark.

Rockfons hovedkvarter i Hedehusene, Danmark

Åbent kontorlandskab med Rockfon Canva gulvskærme, Rockfon Lamella og Rockfon Blanka x-kant med diffus ventilation.

Rockfon, en del af ROCKWOOL Group, meddelte i dag, at de har opnået WELL-certificering på platin niveau for sit 3448 kvm hovedkontor i Hedehusene, Danmark. Det er den første kontorbygning i landet, der sikrede det højeste niveau af den prestigefyldte bygningspris under den seneste version af standarden.

Bygningen i Hedehusene blev opført i 1972 og er arbejdsplads for over 160 medarbejdere fra Rockfon, ROCKWOOL Nordics og søsterselskaberne Rockpanel, Lapinus og Grodan. I 2022 blev kontorbygningen renoveret af det københavnske arkitektfirma Arcgency. 

Hos Rockfon påtog vi os udfordringen med at redesigne vores arbejdspladser globalt ved at renovere eksisterende bygninger - ikke kun for at reducere det samlede CO2-fodaftryk - men for også at tage en 'human-centric' tilgang til at gøre vores kontorer mere indbydende, samarbejdsorienterede samt med fokus på trivsel og velvære.

Parik Chopra

Administrerende direktør hos Rockfon