Vi er stolte over, at vores 3.448 m2 energirenoveret hovedkontor i Hedehusene er Danmarks første bygning, der opnår den mest prestigefyldt certificering: WELL CertifiedTM Platinum.

Vi har taget udfordringen op, og valgt at renovere og omdanne vores eksisterende bygning fra 1972 til en moderne arbejdsplads. Vi har ikke kun haft fokus på at reducerer vores samlet CO2 aftryk, men også skabe en mere human centric retning for kontordesign, hvor man tænker holistisk på arbejdsmiljø, sociale hubs og velvære.

Det går godt i spænd med vores akustiske mission, hvor vi designer og udvikler akustiske løsninger i forskellige materialer, former og farver til at skabe det perfekte udgangspunkt for at skabe et rum, der fremmer velvære og produktivitet samtidig med at de bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Vores akustiske løsninger bidrog med 8 ud af de 10 koncepter i WELL-certificeringen: Lyd, lys, luft, termisk komfort, materialer, mindfulness, vand og innovation.

”WELL er et ratingsystem, der er udviklet i USA, men det har flere lovkrav, som vi har tilpasset danske byggeregler og arbejdsmiljølovgivning. Dette var en udfordring, især på tværs af akustikken, men med rådgivning fra IWBI™ og vores danske WELL-rådgiver Artelia Denmark, fandt vi de nødvendige løsninger for at opnå WELL Certified™ Platinum,” siger Carsten Christiansen, Senior Technical Manager hos Rockfon for Northern og Øst Europa.

Vores akustiske portefølje dækker over modulære og organiske vægpaneler til elegante og monolitiske lofter, hvilket giver arkitekter og designere en værdifuld værktøjskasse til at skabe funktionelle og smukke indretninger. Vores Director Design Solution, Christian Klinge fortæller at vores omfattende portefølje af akustikløsninger i forskellige materialer, former og farver havde vi det perfekte udgangspunkt for at skabe et rum, der fremmer velvære og samtidig bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Udvalget dækker alt fra vægpaneler til akustiske hub og monolitiske lofter. God akustik er svært at spotte, det skal opleves.

Oplev vores serie af designløsninger, den kan få rum til at være lige så smukke, som de lyder. Der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken design eller akustik.

Rockfon Hovedkontor

Hovedgaden 501 D
2640, Hedehusene
Danmark

Vi var i stand til at bekræfte alle de forsøgte WELL-funktioner implementeret af projektteamet. Vi vil især gerne understrege den forbedrede luft- og vandkvalitet samt et sundt udvalg af fødevarer. Derudover har vores målinger og test klart bekræftet kravene for 'lydisolering på vægge' og 'efterklangstidstærskler' på stedet som er opfyldt.

Ilja Sokolinskii og Anke Koch

Den akkrediterede WELL Performance Testing Organisation ibak ingenieurbüro anke koch GmbH.