Findes der et akustikloft, som ser godt ud uden at vælte budgettet?

6. marts 2020

Finde et smukt akustikloft, der koster mindre

Vi forstår allesammen vigtigheden af god akustik i en bygning, men hvordan opnår du den, uden at øge budgettet eller ødelægge æstetikken?

Det mest almindelige valg er blot at se helt bort fra akustikken. Men det efterlader dig generelt i en situation, hvor der skal installeres korrigerende foranstaltninger, efter at bygningen er taget i brug, hvilket ofte er dyrere, mindre akustisk effektivt og forstyrrer den oprindelige designæstetisk.

Den anden mulighed er at vælge en standard løsning med nedhængt loft. Det er en rigtig god måde at opnå akustik af høj kvalitet til en overkommelig pris på, men mange arkitekter og designere føler, at det går ud over æstetikken.

Er alle nedhængte lofter grimme?

Nedhængte lofter har ry for at være uattraktive. Problemet stammer fra den overfladefinish, der traditionelt bruges på denne type lofter. I det forkerte lys, har det en tendens til at se beige eller gråt ud, i stedet for en flot hvid farve, hvilket helt kan ødelægge den tiltænkte æstetik.

Af denne grund foretrækker mange arkitekter og designere at foreslå løsninger, hvor skinnerne er skjulte. Det ser helt sikkert bedre ud, men det ser ikke bedre ud i dine budgetberegninger.

Det er derfor Rockfon udviklede Matt White 11 skinnen. Den har alle de akustiske og økonomiske fordele som et nedhængt loft giver, men har samtidig en smuk æstetik, der ser ægte hvid ud.

Matt White 11: Fremtiden for akustiklofter

Hvis du gerne vil have den kvalitetseffekt, som et lyst og jævnt hvidt loft giver, men ligger en sådan kvalitetsløsning uden for budgettet, så er Matt White 11 skinnen det perfekte valg.

  • Matt White 11 er vores mest hvide og matte nedhængte skinnesystem, fordi det har en glans på 2 (ved en vinkel på både 60° og 85°) kombineret med en L-værdi på 93.
  • Vores unikt teksturerede overflade er intelligent designet til at sprede lys, og derved reducere det irriterende genskin, som opleves fra traditionelle metalskinner.
  • Det unikke overfladedesign på Matt White 11 skinnen gør det næsten umuligt at se forskel på skinnerne og de hvide plader, hvilket giver en smuk, ren æstetik.

Matt White 11 gør det muligt at installere et akustikloft i høj kvalitet med et elegant, overgangsfrit udseende — alt sammen ved hjælp af et omkostningseffektivt, standardiseret system. Det er en fantastisk måde at slå bro mellem budget, komfort og stil, hvilket er en vigtig overvejelse i ethvert bygningsdesign.

Læs mere om Matt White 11 — og hør fra andre, der har haft fordel af denne elegante loftløsning.

Solna United

Et elegant, akustikloft i høj kvalitet skaber en rolig og behagelig atmosfære i nye kontorlokaler til Skanska.

 

SE, Solna, Stockholm, Strategisk Arkitektur, Alexis von Dönhoff, Office, Rockfon Blanka, A-edge, 600x600, White, Chicago Metallic T24, Matt white, Mattwhite, Arla