order-bucket

BIM-objekter til optimering af dit bygningsdesign

09 juni 2017

Du kan med fordel anvende vores BIM-objekter som et integreret design-, analyse- og dokumentationsværktøj til at understøtte byggeprojekter fra koncept til konstruktion.

news article, bim library, bim objects, rockfon

Filerne er optimeret til det voksende antal kunder, der ofte efterspørger anvendelsen af BIM-præsentationer. Rockfon produkter er opdateret i BIM med alle tilgængelige overflader og angiver specifikke produktdetaljer som størrelse, farve og materiale.

Nem adgang

Du har nem adgang til vores BIM-objekter enten via vores hjemmeside eller på bimobejcts.com, hvor du altid vil være sikker på, at finde objekter med vores nyeste tekniske produktdata.

Alle vores BIM-objekt filer er kompatible med både ArchiCad og Revit, og biblioteket opdateres løbende med nye produkter for at fuldføre sortimentet.

Om Rockfon

Vi tilbyder vores kunder komplette loftløsninger, der kombinerer akustikplader af stenuld med skinnesystemer og diverse tilbehør. Vores loftsystemer er en hurtig og enkel måde at skabe smukke rum, der er behagelige at opholde sig i. De er lette at installere og yder stor holdbarhed. De beskytter mennesker mod støj og spredning af ild, og bidrager samtidig til en bæredygtig fremtid

rockfon