bucket_iconCreated with Sketch.

Renoveringen har bestået af ombygning, modernisering og istandsættelse af eksisterende kontorfaciliteter, og etablering af nye kontor- og mødefaciliteter samt ministerfaciliteter.

Beskæftigelsesministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet er de nye beboere, som skal dele bygningens etager mellem sig. De skal dele mødefaciliteter i stueetagen og have fælles kantine. Kontoretagerne flettes sammen med et nyt fællesrum i form af café- og loungeområder og mødelokaler.

Her vil ministeriernes medarbejdere kunne mødes på tværs af afdeling og fag. "Det er flotte, moderne og behagelige kontorlokaler, vi kan tilbyde de departementer, der flytter ind til maj," siger vicedirektør i Bygningsstyrelsen, Signe Primdal Lyndrup.

Overformynderiet

Holmens Kanal
1060 København
Danmark

Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet: Rockfon® Sonar®, X, 1800 x 600
Image
Produkter i billedet:

Overformynderiet

Land:København, Denmark
Arkitekt:Rørbæk & Møller Arkitekter ApS
Produkter:Rockfon® Sonar®
Kant:X
Dimension:1800 x 600