Det 300 mio. pund dyre hospital samler de akutte faciliteter, der tidligere lå i Falkirk og Stirling, i et nyt, ultramoderne hospitalsbyggeri inklusiv tilhørende sundhedsfaciliteter. Byggeriet er konstrueret af Laing O’Rourke, som en del af et konsortium ledet af Forth Health (et joint venture mellem John Laing og John Laing Infrastruktur fondet), inklusiv Serco som facilitetsadministratoren, og det nye hospital kan rumme 860 indlagte patienter samt dagpladser. Hospitalet udgør i dag det største nationale sundhedsvæsen (National Healthcare Services) i Skotland.

Firmaet Linear Projects Ltd, Glasow & Manchester, som er en Rockfon Active Installer, har installeret i alt 82.000 m2 Rockfon® MediCare®-lofter, herunder 60.000 m2 600x600 mm og 1200x600 mm Rockfon® MediCare® Standard i alle områder af til generelt brug, afdelinger, kontorer og mødefaciliteter. I korridorerne og gangarealerne blev der anvendt Rockfon® MediCare® Plus i et 2400x600 mm pladeformat monteret i Rockfon® System Maxispan T24 A,E™. Der blev valgt standard plader monteret i  ekstra korrosionsresistente (ECR) skinnesystemer i baderum, generelle vådrum samt køkkenområder. 

“Rockfon viste sig at være en uvurderlig partner for Linear Projects i Forth Valley Acute hospitalsprojektet”, forklarer Stephen Holmes, Adm. dir. i Linear. ”De var i stand til at tage højde for pladespecifikationerne og samtidig imødekomme de krav, som Forth Valley bestyrelsen og Laing O’Rourke stillede – uden at gå på kompromis med kvalitet, standarder og service. 

Uanset om det drejede sig om at tilpasse Rockfon® MediCare®-systemet til radiologiområder eller vådrum, tilbød Rockfon altid klienten den bedste løsning."

Rockfon® MediCare®-sortimentet er specielt designet til at imødekomme de krav, som nutidens moderne hospitaler og sundhedsfaciliteter stiller. Produktsortimentet er HTM 60 kompatibel i kategorierne 2, 3, 4, 5 og 6 og er fornylig blevet forbedret for at imødekomme kravene i forskellige risikozoner – inkl. lavrisiko områder såsom administrative kontorer og venteværelser til højrisiko områder såsom operationsstuer og intensivafdelinger.

Som det gælder for alle andre Rockfon produkter, skaber Rockfon® MediCare® ingen grobund for skadelige mikroorganismer, herunder MRSA, takket være produktets ubrændbare stenuldskerne.

Rockfon® MediCare®-sortimentet har ligeledes en lav partikelemission, hvilket klassificerer produktet i renrumsklassifikationen ISO klasse 5. Rockfon® MediCare® Standard kan let rengøres med støvsuger eller en tør klud, mens Rockfon® MediCare® Plus og Rockfon® MediCare® Air effektivt kan desinficeres ved damprensning.

Rockfon® MediCare®-sortimentet er ideelt til installation i alle hospitalsområder eller andre sundhedsfaciliteter og tilbyder et bredt udvalg af produktegenskaber for at imødekomme de mest krævende miljøer. 

Forth Valley Royal Hospital

Stirling Road
Larbert FK5 4WR
Storbritannien

Forth Valley Royal Hospital

Land:Storbritannien
Installatør:Linear Projects Ltd
Produkter:Rockfon MediCare® Standard
Kant:A
Dimension:600 x 600, 1200 x 600

Andre cases fra sundhedssektoren