order-bucketØget livskvalitet

Stenuld dæmper støj og vibrationer, har gode termiske egenskaber og bidrager dermed til et behageligt og sundt hverdagsliv. ROCKWOOL isolering reducerer støj, som passerer igennem bygningssamlinger. Rockdelta produkter mindsker jordbunden støj og jordbundne vibrationer fra tog. Rockfon lofter absorber lyd, gør rum mere behagelige at være i og hjælper os med at kommunikere mere effektivt.

Vi mennesker vil naturligvis gerne leve i sunde omgivelser. Vores indeklima er lige så vigtigt som de udendørs forhold – temperaturen, luftkvaliteten og akustikken er alle sammen med til at skabe et behageligt indeliv. 

Artikler

I dag er stenuld med til at forbedre menneskers arbejdsliv og trivsel på alle mulige forskellige måder. Vores løsninger beriger menneskers liv, idet de gør os mere produktive og vores omgivelser smukkere.

Vidste du …?

Veldesignede og velkonstruerede bygninger bidrager til et godt helbred, skaber behagelige omgivelser og øger vores evne til at koncentrere os og udføre vigtige opgaver.  Bygninger påvirker menneskers trivsel. Vores levestandard afhænger af, i hvor høj grad vores bygninger understøtter vores hverdagsliv og er i stand til at opretholde et optimalt indeklima. 

Anvendelsesområder

rockfon