Rockfon akustiske produkter opnår Cradle to Cradle Certified® V4 på Sølv niveau

2. juli 2024

Udover det, kan vi også glæde os over at Rockfon har opnået Cradle to Cradle Certified®på Platinum niveau for kategorien 'General - Environmental policy and Management' og Guld niveau for kategorien 'Social Fairness'.

Brochure over akustiske løsninger, der er Cradle to Cradle Certificeret

Rockfon, en del af ROCKWOOL Group, kan stolt meddele, at hele 86 procent af deres akustikløsninger har opnået Cradle to Cradle Certified® på Sølv niveau - akkreditering under Version 4.0 af den globale bæredygtighedsstandard.

Cradle to Cradle Certified® (C2C) er den stærkeste certificering på markedet og er anerkendt markedsleder inden for akustiske løsninger. Siden 2021 har Rockfon anvendt C2C som primære valg af bæredygtighedscertificering for at give kunderne en uafhængig verifikation på tværs af fem bæredygtighedsfokusområder: Materialesundhed, Produkt cirkulæritet, Ren luft og klimabeskyttelse, Vand- og jordforvaltning samt social retfærdighed.

Det er en tungtvejende opgave at tage reelle handlinger for at nå bæredygtighedsmålene og give et ubestrideligt bevis på at forbedre ydeevnen. C2C-certificering skaber gennemsigtighed og tager handling på produktbæredygtighed.

Parik Chopra

Administrende direktør hos Rockfon