Rockfon® CleanSpace™: Designet til at overgå hygiejnestandarder

1. januar 1

Med en enestående balance mellem akustisk komfort, rengøringsevne og modstandsdygtighed over for fugt og bakterier kan vores Rockfon CleanSpace-serie hjælpe dig med at opretholde et sikkert og sterilt miljø.

Hygiejniske rum er et must

En bygnings materialer spiller en vigtig rolle i at begrænse spredningen af ​​bakterier og infektioner. Og med en øget bevidsthed om hygiejne og sanitet gennem de senere år vil man generelt føle sig mere komfortable i interiører, der er designet til brugernes sundhed og velvære. For at imødekomme disse behov er det vigtigere end nogensinde at omhyggeligt overveje valget af de byggematerialer, der bruges i det byggede miljø i forhold til bakteriespredning, hygiejne og holdbarhed.

Akustik er vigtigt

Vi bliver konstant udsat for larm og støjforurening i indendørs miljøer. Daglige aktiviteter som samtaler, baggrundsmusik, telefoner og hverdagens små lyde skader ikke kun vores sundhed og velvære, men gør det svært at koncentrere sig. Flere og flere påpeger de skadelige virkninger af støjforurening [1] på mennesker, og derfor er det vigtigt, at vi reagerer.

Materialer er en vigtig del af løsningen på støjproblematikken, da materialernes overflader reflekterer lydbølger, så de reflekterer tilbage i rummet og derved skaber et støjende, indre miljø. Lydabsorberende materialer kan på den anden side styre de omgivende lydniveauer ved at absorbere støj og larm, mens materialer med lydisolering kan forhindre støj i at rejse fra et rum til et andet. Ved at inkorporere akustiske produkter i indretningen, kan du skabe komfortable og sikre rum, der har evnen til at påvirke alt fra ydeevnen i skoler og kontorer til den måde patienter helbredes på i sundhedsfaciliteter, plejehjem og hospitaler.

Både rent og stille

Når du ønsker at designe et indendørs miljø, hvor rengøring og høj hygiejne er nødvendig, tilbyder vores Rockfon CleanSpace lydabsorberende loftplader den ultimative løsning, der opretholder de højeste niveauer af renlighed. Alle CleanSpace akustikprodukter er udviklet med en enestående balance mellem akustisk komfort, rengøringsevne og modstandsdygtighed over for fugt og bakterier, hvilket hjælper med at sikre, at krav til sundheds- og sikkerhedsstandarder overholdes. Sortimentet omfatter fire akustiske loftpladeprodukter, der alle er velegnede til miljøer med en række forskellige hygiejniske krav. På den måde kan du finde lige den løsning, der passer til dit rums krav.

Med CleanSpace ønskede vi at skabe en enkel serie af akustiske loftplader til hygiejniske miljøer. Og ordet enkel mener vi ikke mindre avanceret, men enkel at forstå. Der er mange loftløsninger, hvor det er svært at forstå, hvilke produkter der kan imødekomme de forskellige krav til rengøring.

Vi bestræber os på med Rockfon CleanSpace at gøre det nemt for vores kunder at forstå, hvilket loft de skal vælge ud fra rengøringskravene til deres hygiejniske rum. COVID-19 har også skabt et øget behov for sanitet, derfor er loftpladerne testet for mange forskellige typer af desinfektionsmetoder – såsom UVC og ozon.

Megan Thorn

Produktchef