Begyndelsen på en ny æra inden for akustisk design

Vi kan alle spotte strålende indretningsdesign. Men fremragende akustisk design skal opleves. Den 1. september løfter vi sløret for en ny design produkt portefølje, der skaber bro mellem fremragende akustisk komfort og moderne designprincipper. Vi kan ikke vente med at vise jer de nye muligheder indenfor design og akustik.

Wall-panels

Nye akustiske designmuligheder til dit mood board  

Kontorer og andre opholdsområder er fyldt med forstyrrende lyde. Medarbejdernes snak. Kontorprinterens bip og susen. Mobiltelefoner der vibrerer på skriveborde. Disse forskellige lyde kan gøre dig stresset og ukoncentreret. Det er en svær balancegang at skulle indrette et kontormiljø hvor det både skal være æstetisk behageligt, samt tilgodese forskellige arbejdsformer og koncentrationszoner.  

I de sidste tre år har vi tænkt grundigt over, hvordan vores virksomhed kunne yde mere støtte til arkitekter og designere. Verden har ændret sig til at arkitekter og designere efterspørger flere valgmuligheder og løsninger til deres arbejde. Vi har besluttet os for, at det nu er blevet tid til at bringe noget nyt og spændende til dit mood board.   

Vi har brugt årtier på at perfektionere akustik til ethvert tænkeligt rum. Ikke blot fokuserer vi på perfekt lydabsorption, men også æstetik og på, hvordan brug af farver, naturlige teksturer og biofilt design kan påvirke velvære og arbejdsproduktivitet. 

Nye trends giver flere muligheder for designs

Med forståelse for at et rum konstant udvikler sig, satte vi os for at designe løsninger til nutidens multifunktionelle interiører. Vores designproces har altid handlet om at adressere nye trends eller funktionalitet. 

Så det var et vendepunkt, da vi holdt op med at tænke på vores produkter som prikken over i'et og begyndte at se dem noget mere holistisk; som platforme med uendelig fleksibilitet, der kan ændre og tilpasse sig gennem kundens rejse. 

Rockfon Canva Textile #2

Krydsfeltet mellem æstetik og akustik  

Vi er glade for at vi fra den 1. september kan afsløre vores helt nye udvalg af akustiske designløsninger. Denne kollektion er lavet af en række forskellige farver, teksturer, materialer, størrelser og former, hvilket giver dig frihed til at skabe indretninger og interiørs, der lyder lige så godt, som de ser ud. 

Resultatet er en række akustiske løsninger, der er en inspiration til moderne design. Fra at skubbe kreativitetens barrierer til bedre brug af åben plan, samt at skabe en følelse af ro, udfordrer vi dig til at inkludere både wow og wellness-faktoren i dit næste interiør.  

Vores nye innovationer er designet i krydsfeltet mellem æstetik og akustik, så de matcher nutidens trends og skaber interiørs der får brugerne til at føle sig godt tilpas. Den 1. september lancerer vi produktporteføljen, og det glæder os, at vi kan invitere dig med til Architect@Work i Forum, København, den 7. og 8. september, hvor du kan opleve og føle produkterne samt få en gennemgang af, hvordan de nye produkter skaber rum, der ser lige så smukke ud, som de lyder.  

Vi er så heldige at udstille sammen med omkring 60 andre brands på A@W messen, hvor der vil blive præsenteres omkring 200 kvalitetsinnovationer, afvikles interessante udstilling og seminarer. Så du har mulighed for at opleve flere designs og produkter på samme tid. Du kan tilmelde dig til Architect@Work gratis her

Vores produkter er produceret med vores kernemateriale stenuld og andre naturlige materialer, som får dem til at lyde smukke med enestående ydeevne og egenskaber, der holder i generationer! 

Designere har gennem årtier oplevet ro i sindet og haft god samvittighed ved brug af vores produkter, velvidende at disse højkvalitetsløsninger er blevet udviklet af en førende virksomhed i branchen, der har skabt akustiske innovationer, siden før de fleste vidste, hvilke fordele akustik havde.

Følg med i nedtællingen og vær med, når vi lancerer

Du har mulighed for at opleve og føle vores nye produkter, når vi udstiller på Architect@Work CPH i Forum den 7.-8. september.

Tilmeld dig her og få gratis entre her