Lad fantasien få frit løb med Rockfon® Eclipse Customised

Bring personlighed, former og akustisk ekspertise i spil i din indretning med vores Rockfon Eclipse Customised. Slip din kreativitet løs med brugerdefineret designs i alle tænkelige former og farver og skab modulære rum uden uønsket støj.

rockfon eclipse customised

Rockfon Eclipse Customised skaber her et unikt design i et lounge område.

Unikke designs skaber akustiske produkter med bedre ydeevne

Harvard Business Review fremhæver, at hvis en virksomhed ønsker at opnå målsætninger og resultater på deres projekter, skal medarbejderne kunne mødes, samarbejde og udvikle i et miljø, der føles godt. Her kan modulære kontorindstillinger hjælpe, da kommunikation, kreativitet og samarbejde flyder bedre og mere naturligt i fleksible og åbne områder.

Specielle designs og elementer passer perfekt ind i den modulære kontortilgang. Når kontoret skifter fra traditionelle tætpakkede aflukket kontorer til dynamiske kontorer i åbent plan, bør designet af arbejdspladser være fleksibelt, så det kan imødekomme kreativitet og fremme forskellige arbejdsformer med multifunktionelle rum og zoner. Med de specialbyggede designs kan virksomhederne styrke deres brand, komplementere den indvendige æstetik, samtidig med at de udnytter pladsen fuldt ud.

Når omgivelserne er behagelige med den rette belysning, en moderat temperatur, en visuel æstetik samt en rolig lydatmosfære, er arbejdsgangen mere effektiv og flydende. I betragtning af hvor meget tid en person tilbringer i kontormiljøet, bør indretningen skabe et behageligt og sundt rum, hvor medarbejderne nyder deres dag. Med andre ord bringer specialbygget design mange personlige og professionelle fordele til arbejdspladsen.

Et holistisk designet arbejdsmiljø med unikke elementer 

En skræddersyet arbejdsplads hjælper med at fremme og udvikle kreativitet. Utvivlsomt er kreativitet en af de mest værdifulde valutaer i den globale økonomi da det muliggøre at virksomheder kan differentiere deres kommercielle tilbud og give dem en konkurrencemæssig fordel på et overfyldt arbejdsmarked. I den moderne verden er kreativitet lig med produktivitet, hvor organisationernes evne til konstant at innovere omkring deres produktportefølje er direkte forbundet med virksomhedens vækst.

Et kreativt arbejdsområde skal få medarbejderne til at føle sig godt tilpas, og det er vigtigt at give de værktøjer og ressourcer, de skal bruge for at være produktive. Det omfatter ting som passende kontorplads, komfortable møbler og forskellige hubs, der fremmer forskellige arbejdsrytmer. Virksomheder, der reagerer på de kreative arbejdsmiljøer, bør være opmærksomme på at have et modulært design, der afspejler de forskellige discipliner og indbyder til et inspirerende arbejde inden for et arbejdsområde både formelt og uformelt.

Uanset størrelsen af kontorlokalet er de tilpassede designelementer bygget op efter det specifikke område, og ved at tage hensyn til individualitet og personlige erfaringer tilskynder det til kreativ tænkning Når almindelige kedelige masseproducerede møbler erstattes af unikke tilpassede indretningselementer, bliver medarbejdernes humør løftet.

Skræddersyede designs omfavner former, farver og inspiration fra naturen

Farver og deres indflydelse på mennesker har været i søgelyset i de sidste par år. Når man ser en farve, starter den en fysisk oplevelse efterfulgt af, at hjernens hypotalamus indhenter informationen og styrer vores stofskifte, adfærdsmønster og følelsesmæssige reaktioner.

Hver farve udløser følelsesmæssige reaktioner ud over stemningen og rumfornemmelsen. Integrering af den rigtige farvepalet kan være direkte forbundet med et bedre fysisk velbefindende. Farvepaletten bør gå ud over de traditionelle neutrale nuancer, da anvendelsen af flere lyse farver giver et energi- og livligt udtryk i rummet. Med andre ord bør design med tilpassede farver finde den rette balance mellem komfort, varme, neutralitet og naturinspirerede designs.

Kunstværker er et andet værktøj — som virksomheder kan udnytte — til at skabe et kurateret arbejdsmiljø, som kan afspejle virksomheders værdi og vision på en innovativ og kreativ måde. Skræddersyede kunstværker og brand-inspirerede samtidskunstinstallationer spiller en understøttende rolle i en skræddersyet oplevelse og initierer en kreativ sfære.

Kurver og glatte kanter giver en behagelig og afslappet stemning, og de erstatter langsomt de lige linjer. Ved at inkorporere disse nye tendenser i både vægkunst og lofter er de med til at give et statement, ændre stemningen i et rum og visualisere brandets identitet.

Samlet set åbner den holistiske, specialbygget designtilgang for nye initiativtagere, nye designvisioner og forskellige hubs for at tilskynde medarbejderne til at tænke ud af boksen og komme med nye ideer.

Rockfon Eclipse Customised - Close up stucco
Ydeevnen af vores Eclipse-produkter er simpelthen enestående. Det er op til dig at designe nu. Du kan understrege din virksomhedsdesignkommunikation med at introducere farver på kontoret eller bruge den som wayfinding til at lede dine beboere eller gæster med disse skræddersyede øer.

Marie Oskarsson

Rockfon produkt manager

Specialdesignet interiør med Rockfon Eclipse Customised 

Nu er muligheden kommet, hvor du kan slippe din kreativitet løs med Rockfon Eclipse Customised. Denne produktlinje giver dig fuldstændig frihed til at designe tilpassede interiørelementer, der kombinerer unikke personligheder og stil med akustisk fortræffelighed.

Med klassens bedste lydabsorption kan disse nedstroppet akustiske ø-løsninger skabe et fredeligt samarbejdsmiljø, hvor folk kan føle sig glade, komfortable og produktive. Derudover giver det modulære design dig muligheder for at komplementere dit rum med forskellige former og størrelser.

Du har fuld frihed til at designe, som du vil, og jeg kan ikke vente med at se, hvad din kreativitet vil tilføre din indretning med disse nye muligheder.

Marie Oskarsson

Rockfon produkt manager

Du kan lege med enhver tænkelig form og farvekombination, eller du kan anvende vores designer-kuraterede palet fra Colours of Wellbeing, der er valgt specifikt til at give energi, skabe områder til fokus, slappe af eller inspirere folk, der arbejder i rummene. Eclipse Customised er et produkt der kan tilføjes til allerede etableret opsætninger, hvilket gør det en omkostningseffektive måde at bringe både æstetik og akustisk harmoni til multifunktionelle, moderne interiører. 

Lad din fantasi få frit løb med Eclipse Customised Islands og paneler i enhver stil, form eller farver. Kom i gang ved at besøge produktsiden og byd personligheden, stilen og den smukke akustik velkommen i dit design.

Besøg Rockfon Eclipse Customised produktside for at lære mere