Tid er penge! Så hvorfor spilde tiden?

1. februar 2020

Vi er glade for at kunne præsentere vores nyligt opdaterede Rockfon Baffel-sortiment. De leveres med enten to- eller fire-sidet rammer, som gør monteringen mere enkel og hurtigere.

Få akustisk komfort

Bafler er ideelle til områder med termisk masse, eller hvor der kræves hyppig eller uhindret adgang til bagvedliggende installationer. Vores baffel-sortiment findes i tre forskellige typer.

Rockfon Humitec® Baffel er ideel til fugtige indendørs områder, der kræver regelmæssig rengøring. Rockfon Universal™ Baffel er perfekt til kontorer, skoler, detail- eller fritidsrum og fås i en ny Rockfon Universal hvid og 31 andre farver. Vores Rockfon Industrial™ Baffel har en ekstra holdbar overflade og egner sig godt til støjende industriområder, hvor der er fokus på at holde støjniveauet nede af hensyn til de ansatte.

Bestil en håndprøve for at se den nye, hvide Rockfon Universal overflade.

Et væld af nedstropningsløsninger

Alle Rockfon bafler med rammer har vores patenterede multifunktionelle clips, der muliggør fem hurtige og lette nedstropningsløsninger.

Løsningen med vores Rockfon Baffel skinneprofil er en løsning, der skaber fleksible arbejdsområder, og som skaber et æstetisk finish med nem justering. Rockfon Baffel T24, som også fås i en korrosionsbestandig udgave, bruger styrken fra vores kendte Chicago Metallic™ T24 skinnesystem til at skabe en sikker og fast forbindelse til Rockfon baflen. De indrammede Rockfon bafler kan nedstroppes ved hjælp af enten design-wiresæt, det klassiske wiresæt eller stropper. Alle tre sikrer en perfekt og hurtig justering af højden på dine bafler. Løsningen med Rockfon Baffel ECR Direkte Montagebeslag er også nem at justere i højden, men giver samtidig også mulighed for et nedstropningspunkt mindre ved opsætning af to bafler i forlængelse af hinanden.

Find den baffel, der passer til dig

Besøg vores hjemmeside, og find ud af, hvilken Rockfon Baffel løsning, der passer til dit næste projekt. Besøg vores produktsider for Rockfon Humitec Baffel, Rockfon Universal Baffel og Rockfon Industrial Baffel - her finder du datablade og systembeskrivelser.

Vores akustiske baffel sortiment