Den perfekte fusion af akustik, form og funktion i et prisbelønnet design

25. maj 2020
1/4

Akustik, form og funktion

Rockfon Fusion® er et moderne akustikloft, som giver et indtryk af eksklusiv loftindretning. Et designloft, som er udviklet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Det har en helt unik identitet, som fremtræder roligt og stringent – og samtidig er der en dynamisk leg med lange, rene linjer, som understreger retningen i ethvert lokale. Nøjagtigheden på skinnerne tilfører rummet en ekstra kvalitetsdimension og efterlader et loft med et eksklusivt, stringent look.

Se lyset på den lange bane

At Rockfon Fusion kan monteres med Rockfon Blanka® og med dens ekstra hvide overflade giver en økonomisk fordel på den lange bane, samt mere rum at arbejde med for arkitekten.

Rockfon Blanka har med sin unikke, ekstra-hvide overflade en enestående lysrefleksion og lysdiffusion. Med en L-værdi på 94+ får du en dokumenteret bedre udnyttelse af arbejdspladsen: Lyset trækkes længere ind i lokalet og Rockfon Blanka giver dermed ekstra arbejdsplads, hvor en dagslysfaktor på minimum 2 % kan overholdes (se evt. BR15 for definition af dagslysfaktor).

Som arkitekt får du en bedre mulighed for udnyttelse af lyset i de åbne og brede kontorlandskaber, samtidig med at akustikken fortsat er helt i top pga. stenuldens unikke akustiske egenskaber.

Du kan læse meget mere om Rockfon Fusion og lade dig inspirere af billederne i brochuren.

Download brochuren