Ansvarlig sourcing og bæredygtig levevis

10. maj 2019

Hvor vigtig er bæredygtig praksis i de kommende år? Efterhånden som vores byer og dermed infrastruktur fortsætter med at vokse, bliver behovet for levedygtige og miljøvenlige fremgangsmåder i byggebranchen endnu mere nødvendige, end de allerede er.

Fantastisk akustik med loftplader fra Rockfon giver glade mennesker og godt indeklima

Efterhånden som befolkningen fortsætter med at vokse, øges befolkningen i byerne og dermed vores vores behov for råmaterialer. Fx, fra 2000-2010 er vores materielle fodaftryk steget i hele verdenen.

Nej tak til byggeaffald

Byggebranchen er ansvarlig for en tredjedel af alt affald, der ender på lossepladser hvert år. For at fjerne denne miljøbelastende praksis implementeres affaldsmaterialeprojekter og teknologier, såsom upcycling, for at returnere brugte materialer til produkter med kommerciel værdi, hvilket hjælper med at reducere affald og sænke efterspørgslen efter nye råvarer.

Cirkulere råmaterialer

For at bevæge os væk fra den nuværende, mere lineære forbrugsmetode har den cirkulære økonomifilosofi til formål at lukke den lineære forbrugssløjfe og reducere vores materielle fodaftryk ved at genbruge ressourcerne mere effektivt og rentabelt.

Bæredygtigt byggeri

Der er stigende behov for samarbejde mellem udviklere og producenter af bæredygtige materialer og som kan fokusere på løsninger for udtjente produkter som fx. upcycling, som omdanner brugte byggematerialer til produkter med de samme kvaliteter som nye råvarer. Det mindsker mængden af ​​affald, der sendes til lossepladser hvert år og reducerer vores materielle fodaftryk, hvilket skaber en renere og mere effektiv, bæredygtig fremtid.

Rockfons akustikplader er fremstillet af stenuld, et bæredygtigt materiale, der er uudtømmelig. Pladerne er holdbare og kan upcycles og bidrager til den cirkulære økonomi og en renere fremtid. Kontakt os for at finde det perfekte miljøvenlige loft til dit næste projekt.

Nysgerrig på mere?